Logan Paul 700'den fazla Pokemon kartını satıyor

Batuhan Bolat 2.07.2022 - 12:33
Logan Paul, bu Pazar günü çevrimiçi açık artırma platformu Whatnot'ta kişisel koleksiyonundan 700'den fazla Pokemon kartını açık artırmaya çıkaracağını açıkladı.

Son birkaç yıl içerisinde birçok koleksiyoncu ve hayran oyunun en nadide ve en değerli kartlarını aradıkça, Pokemon kart koleksiyonculuğu büyük bir sıçrayış yaşadı diyebiliriz. En eski Pokemon Trading Card Game (Pokemon kart oyunu) kartlarından bazıları, son yıllarda yüz binlerce doları aşan satışlar gördü. Bu yılın başlarında yapılan bir müzayede, imrenilen "Pokemon Illustrator" kartının bir kopyasının 900.000 dolara satıldığını gördü ve Pokemon kartları için yeni bir dünya rekoru kırdı. Bu Pokemon çılgınlığında en dikkate değer kişiler arasında yer alan ve koleksiyonu bulunan Logan Paul Pokemon Trading Card Game kartlarını satarak trende ayak uydurmak istiyor gibi görünüyor.

Logan Paul Pokemon kartlarını Whatnot üzerinden satacak

Logan Paul, geçtiğimiz yıl boyunca Pokemon Trading Card Game'in tutkulu koleksiyoncular topluluğuna hemen aşina oldu. Paul, düzenli olarak yüksek profilli klasik Pokemon kartları satın aldı. Ayrıca hobiye yatırım yaptığından beri çok sayıda Pokemon kartı biriktirdi. Şimdi ise, değerli Pokemon kartlarından bazılarını bu hafta sonu Whatnot müzayede platformu aracılığıyla satmayı planlıyor. Whatnot'tan yakın tarihli bir basın açıklaması, Logan Paul'un 3 Temmuz Pazar günü saat 14:00 ET'den (doğu zaman dilimi) başlayarak platform aracılığıyla bir açık artırmaya ev sahipliği yapacağını ortaya koyuyor.

Logan Paul 700'den fazla Pokemon kartını satıyor

İlginizi çekebilir: Oyun Hileleri Pokemon Go Pokemon GO Hileleri 2022. Fake GPS, saati ileri alma

Whatnot'un uygulaması aracılığıyla canlı yayınlanacak olan müzayede, Logan Paul'un toplam değeri 200.000 doların üzerinde değeri olduğu söylenen 700'den fazla kartını içerecek. Hangi kartların kesin olarak satılacağı teyit edilmemiş olsa da, etkinlik sırasında teklif vermek isteyen hayranların bir Whatnot hesabına kaydolması ve platform üzerinden "Doğrulanmış Alıcı" olmak için başvurması gerekecek. Logan Paul'un Pokemon topluluğuna katılımı ile kendi markasını büyük ölçüde büyütmesinin sadece bir parçası oldu. Birçok kez boks eldiveni ve Pokemon kartları ile birlikte fotoğraf çekinen Logan Paul'un boksa ve Pokemon kartlarına olan sevgisini görebiliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Logan Paul 700'den fazla Pokemon kartını satıyor
İlginizi Çekebilir