Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi açıklandı

Talha Ramazan Yüzmeç 31.03.2023 - 20:11
Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni oyunu heyecanla bekleniyordu. Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi resmen duyuruldu.

Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi Daedalic Entertainment tarafından açıkladı. Yüzüklerin Efendisi hayranlarının heyecanla beklediği yeni Lord of the Rings oyununun Gollum'un macerasını konu alacağı herkes tarafından biliniyordu. Ayrıca bu oyun serinin hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde ertlenen oyunun çıkış tarihine ulaşması bizleri de mutlu etti.

Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi Mayıs Ayında olacak

Gollum karakteri, J.R.R. Tolkien'in yaratmış olduğu Orta Dünya evreninin en ilgi çekici karakterlerinden biri olarak biliniyor. Oyun ise Gollum'un maceralarına odaklanarak, onun iç dünyasına doğru bir yolculuğu bizlere sunacak. Bu sayede, oyuncular karakterin içindeki savaşları ve zorlukları deneyimleme şansı bulacaklar.

Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi Mayıs Ayında olacak

Lord of the Rings: Gollum'un çıkış tarihi mayıs ayı olarak açıklandı. Bu açıklamadan sonra hayranlar oyunu heyecanla beklemeye başladı. Oyun, Orta Dünya evrenine ait diğer oyunlardan farklı olarak, Gollum karakterinin iç dünyasına da odaklanacak. Bu da oyunculara daha duygusal bir deneyim sunabilir.

Geliştiriciler, oyunun grafikleri ve hikayesi ile oyuncuları etkilemeyi hedeflediklerini belirtti. Oyun, karanlık ve gizemli bir dünyayı yansıtmasıyla da hayranlarının dikkatini çekmeyi başarmış gibi duruyor. Oyunun müziklerinin  hayranların beklentilerini karşılamak için özenle seçildiği de açıklamada belirtildi.

Lord of the Rings: Gollum, hem Orta Dünya evrenine aşina olan hem de bu evrene yeni adım atan oyuncular için ilgi çekici bir seçenek olacak gibi görünüyor. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, hayranlar daha da heyecanlanıyor. Umarız oyun, beklentileri karşılar ve Gollum karakterinin maceralarını heyecanla deneyimlememize olanak tanır.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2023 21:41
Çıkmasa daha iyi sanki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2023 10:13
Bu oyunu bekleyen varmı ya
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2023 18:29
18.19 sanane adamın düşüncesinden?
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2023 18:19
@kaskal Orta Dünya'ya bir oyunun ışık tutmasını beklemek biraz absürt olmuş. :D
kaskal
kaskal 2.04.2023 10:36
Ben bekliyorum. Hem Orta Dünyada geçiyor oluşu hem de stealth mekaniklerinin olacak olması beni heyecanlandırıyor. Barad-dur zindanlarına nasıl girdi, nasıl yakalandı, nasıl götürüldü, nasıl kaçabildi ya da salındı. Bunların hepsine ışık tutacak ve içindeki aydınlık yanını bulmaya çalışırken, karanlık tarafı tercih etmeye mecbur kalma gibi bir iç çatışma yaşayacak aynı Star Wars gibi. Hikaye tarafından yana çok merak ettiğim bir şey yok beni asıl ilgilendiren sunum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2023 21:17
grafik olarak hiç bir oyundan üst seviye bi performans beklemeyin çünkü gerek ps5 gerek series x yeni nesil tabirini kesinlikle karşılıyamadı next-gen gücünde değiller hatta pc tarafında bile grafikler çığır açıcı değil bu yüzden pro konsollara ihtiyaç var ilk başta oyunlara next-gen konsol lazım
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2023 09:29
Hayatında Rachet and Clank veya Demon Souls oynadin mi? Gayet next gen oyunlardi ve optimizasyon müthişti. İsteyen gayet yapabiliyor. Birkac gun once Pc ye çıkan last of us a bak. Pc'nin gönül rahatlığıyla calistirabileceği oyun iken oynanmicak halde. Asıl problem optimizasyon sorunu oyunlarda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir