Lucifer final sezonu çıkış tarihi belli oldu

Murathan Özlü 26.07.2021 - 11:12
Lucifer final sezonu için ilk fragman yayınlandı. Dizinin son sezonu yaklaşırken Netflix ilk fragmanı yayınlandı.

Comic-Con 2021'de ki dizi duyurularından bir diğeri Lucifer final sezonunun fragmanı ve çıkış tarihinin belli olması oldu.  Dizinin altıncı ve son sezonu 10 Eylül 2021'de yayınlanacak. Lucifer'ın son sezonunun çekilip çekilmeyeceği uzun süre tartışma konusu olmuştu.  Netflix'de yayınlanan bir diğer dizi olan Chilling Adventures of Sabrina'da Lucifer rolünde oynayan Luke Cook, dizinin duyurulduğu panelin moderatörlüğünü üstlendi.

Lucifer final

Lucifer final sezonu fragmanı ve detaylar

Dizinin yönetmenlerinden Joe Henderson, Lucifer'ın final sezon fragmanının geçmiş sezonlara ait fragmanlardan farklı olduğunu ifade etti;

" Şu ana kadar bütün fragmanlarımızda dizinin içeriğine dair spoiler vermekten çekinmedik çünkü Lucifer hayranlarının gördükleri detaylar üzerine spekülasyon yapmaları hoşumuza gidiyordu. Ancak bahsettiğimiz sezon, dizinin final sezonu olacak. Bu yüzden elimizdeki bütün bilgileri kendimize saklamaya çalışacağız. Neticede bu yıl, dizinin sürprizleri ile seyirciyi şaşırtacağımız son sezonumuz olacak." ifadelerini kullandı.

Panel de ayrıca serinin geçmişinden tanınan bir misafir oyuncu, şu ana kadar sadece adı anılan bir karakterin diziye katılışı ve sezon 5'in en iyi anlarına kadar farklı konular ele alındı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lucifer final sezonu çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir