M&B II: Bannerlord hikaye modu için yeni video yayınlandı

Alparslan Gürlek 5.05.2021 - 14:32
Mount & Blade II: Bannerlord hikaye moduna giriş için yayınlanan yeni video, Kalradya'nın uluslarına yakından bakmamızı sağlıyor.

Hepimiz Mount & Blade oyunlarında ordumuzu genişletip, imparatorluklar kurup yönetmeye bayılıyoruz! Ancak daha önce hiç oyunun hikayesinin nerelere dayandığını merak ettiniz mi? Oynanışıyla öne çıkıp hikayeyi geri planda bıraksa da özellikle Mount & Blade II: Bannerlord hikaye modu ile daha da haşır neşir olduğumuz Kalradya'nın hikayesi oldukça ilgi çekici aslında. Taleworlds'ün yayınladığı yeni video ise bizi Kalradya'da yaşayan ve ölümüne savaşan ulusların hikayesinin derinliklerine götürüyor.

Mount & Blade II: Bannerlord hikaye modu videosu yayınlandı

Taleworlds'ün YouTube üzerinde yayınladığı yeni video, Kalradya uluslarının hikayelerine ve birbirleriyle olan ilişkilerine daha yakından bakmamızı sağlıyor. Kuzeyin ormanlarında yaşayan Batanya Krallığı, doğuda hüküm süren Kuzaitler ve dört yanı mahmur İmparatorluk, yeni videoda oldukça tatlı bir sunum ile yeniden karşımıza çıkıyor. Oyunun ana kampanyasına, hikaye moduna girerken bizi karşılayacak bu anlatım ile artık Kalradya'nın birbirinin kuyusunu kazan krallıklarının kökenlerini de öğrenebileceğiz.

Savaşın geri çekildiği ve yerini barışa bıraktığı kıtada, İmparatorluk içerisindeki yozlaşmayı ve içten içe çöküşü konu alınıyor. Eski düşmanlar İmparatorluk taktiklerini öğrenmeye başlarken, yenileri de kendilerininkini tasarlamış. Bu sırada İmparatorluk'u birbirine bağlayan kemikler yavaş yavaş kırılırken bir sivil savaş baş göstermiş. Bu da oyuna başlarken neden bölünmüş bir İmparatorluk ile karşılaştığımızı açıklıyor.

M&B II: Bannerlord hikaye modu için yeni bir video geldi

Hikaye modunu oynayanlar bilecektir, oluşturduğumuz karakterin ana amacı İmparatorluk sancaklarını tek bayrak altında toplayarak birleştirmek. Bunu yaparken de yolumuza çeşitli engeller çıkıyor. Taleworlds'ün yeni oyunda hikaye moduna ağırlık veriyor olması oldukça iyi oldu diye düşünüyorum. Geçtiğimiz güncellemelerle eklenen sandbox modu sayesinde dileyen oyuncular hikaye tarafından yönlendirilmeden Kalradya'da kendi yollarını çizebilecekler. Ayrıca bir yıldan uzun süren erken erişim sürecinde oyunda yapılan büyük değişikliklerden haberdar olmak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bununla birlikte aşağıdaki bağlantılardan sizler için hazırladığımız Mount & Blade II: Bannerlord içeriklerine göz atabilirsiniz.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2021 14:09
Bannerlord haritasından memnun olan var mı? Sizce kalradyaya benziyor mu? Bana başka bir diyarmış gibi geliyor :D
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2023 08:51
kalradya haritasının genişlemiş hali dikkat edersen solda kalradyanın tıpa tıp aynısı var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2021 08:58
bannerlord kendini oynatıyor ama kabul edelim warbandin aynısı oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 00:37
Su haliyle cilalanmış warband gibi beklentilerimin çok altında kaldı zaten warbandda 1000 saat acemi topla haydutları avla acemilere seviye attır bi krallağa katıl kale feth et bütün harita ayni renge bürünsün bunları defalarca defalarca yaptık 8 yılda bumu yani ha yine kendini oynatıyo ama orası ay
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2021 14:16
Genelde bütün AAA oyunlar da böyle yapıyor, çizgilerinden uzaklaşmıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2021 22:20
hikaye: lord olmaya çalış veya krallık kur savaşa gir kale fethet lord çekip krallığa kat haritayı tek renk yap warband=bannerlord
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 6.05.2021 14:27
Çizimler çok başarılı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
M&B II: Bannerlord hikaye modu için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir