Mace Griffin Bounty Hunter

Umut Ersaraç 3.06.2010 - 12:31
Trainer
Aşağıda verilen linkten ilgili oyuna dair hile programcığını (Trainer) bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.

Bu programı iki şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz:

1)Linkin üzerine farenin sol tuşuyla tıkladığınızda karşınıza gelecek olan pencereden Kaydet/Save seçeneğini tıklayın ve dosyayı nereye kaydedeceğinize karar verin.

2)Linkin üzerine farenin sağ tuşu ile tıklayarak kullandığınız bir indirme programı (Download Program. Ör: Getright, Flashget, Mass Downloader gibi) yardımı ile indirin.

İndirdiğiniz dosya RAR olarak sıkıştırılmış ve şifrelenmiştir. RAR olarak sıkıştırılmış dosyayı açmak ve içindekileri açmak için WinRAR gibi sıkıştırma programlarını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Dosya şifresi ise sitemizin adresidir; www.merlininkazani.com

Programcıkların kendisi ve kullanma kılavuzları (İngilizce, Almanca veya Türkçe dilinde olabilir) RAR dosyasının içerisinden çıkmaktadır.

Trainer'ı Bu Linkten İndirebilirsiniz: Mace Griffin Bounty Hunter Trainer

Not: Dosyalar her ne kadar tarafımızdan denenmiş ve virüs taramasından geçirilmişse de bilgisayarınıza indirdikten sonra bir kez de siz tarayınız. Merlin'in Kazanı Sitesi ve çalışanları bu dosyaların kullanımından doğacak hiçbir yazılımsal veya donanımsal arızayla ilgili sorumluluk almamaktadır. Lütfen bunun riskini bilerek bu programları kullanınız.
Mace Griffin Bounty Hunter
İlginizi Çekebilir