Macera keşif oyunu Sunless Skies'tan yeni bir video geldi

Ahmet Özçilingir 26.07.2018 - 11:52
"Karanlıkta kaybol"

Failbetter Games'in geliştirdiği Sunless Skies için yeni bir video yayınlandı. 2015 yılında çıkış yapan Sunless Sea'nin devam oyunu olarak duyurulan Sunless Skies'ın yapımcı firması Failbetter Games, macera, keşif ve gizem unsurlarıyla ön plana çıkan oyunun 2019 yılında çıkış yapacağını belirtti. Aynı zamanda Failbetter Games; Sunless Skies: Eleutheria adındaki yeni bölgenin de tanıtım fragmanını yayınladı.

Sunless Skies'ın 2019 yılında çıkış yapacağı açıklandı

Oldukça beğenilen Sunless Sea'nin devam oyunu olarak duyurulan Sunless Skies,  geçtiğimiz sene kickstarter sürecini tamamlayarak Steam erken erişim sistemine girmişti. Geride bıraktığımız mayıs ayında Steam erken erişim sisteminden çıkması beklenen oyunun erken erişimden çıkış tarihi sonbahar aylarına ertelendi. Denizlerdeki keşfi uzaya taşıyan Sunless Sea'nin 2019 yılı başlarında çıkış yapacağı duyuruldu. Yapımcı firma oyuna yeni bölgeler tasarladıklarını ve daha iyi bir tasarım yapmak için zaman ihtiyaçları olduğunu belirtti. Sunless Skies için yayınlanan son güncelleme olan Eelutheria tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu bölge Albion'dan sonraki üçüncü büyük bölge olacak. Bu gölge daha karanlık ve daha kasvetli atmosferiyle dikkat çekiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2018 22:54
bu oyn pc oyunumu play station oyunumu nediyorsun aloooo ne diyorsun hangi platform da oynanıyor bu oyun alooooooooooooooooooo sağırmısın küfürmü edeyim illa kardeşim insan görünür bir yere bu oyunun hangi platformda konsolda oynanacağını yazar bak bir daha seni uyarmam gerekirse küfür ederek uyarac
Kalan Karakter: 300 Gönder
Macera keşif oyunu Sunless Skies'tan yeni bir video geldi
İlginizi Çekebilir