Man of Steel oyuncuları The Flash filminin kadrosuna dahil oldu

Ersin Kılıç 23.12.2021 - 13:44
Man of Steel filminde iki önemli karakteri canlandıran Michael Shannon ve Antje Traue'nun The Flash filminin kadrosuna katıldığı belirtildi.

Şu sıralar hem Marvel hem de DC sinematik evrenlerinde çoklu evren konularının heyecanı sürüyor. Her ne kadar Marvel bu işi daha dikkatli ve sürekliliği olan bir şekilde ilerletiyor olsa da DC tarafının da bazı filmlerle birlikte gayet güzel işler çıkarttığına tanık olmaya başladık diyebiliriz. Bu konuda en çok merak edilen ve iyi çıkması için adeta dua edilen film ise şüphesiz The Flash olacak. Çoklu evrenler konusunda biraz da Flashpoint çizgi romanından esintiler ile girecek olan film için yeni oyuncu haberleri de gelmeye devam ediyor.

Man of Steel oyuncuları The Flash filminin kadrosuna dahil oldu

Daha önce IT ve Mama filmleri ile karşımıza çıkan Andy Muschietti tarafından yönetilen The Flash filminde bildiğiniz gibi çok önemli karakterler yer alacak. Bir kere hem Ben Affleck hem de Michael Keaton'ın canlandırdığı Batman karakterlerini bu filmde göreceğiz. Ayrıca Supergirl dışında yine DC tarafından öneli karakterlerin de filmde olması bekleniyor. İşte bu bağlamda konuyu nasıl işleyecekler bilmiyoruz ama Man of Steel filminde yer alan iki önemli ismin de filmin kadrosuna katıldığı belirtiliyor.

Man of Steel oyuncuları The Flash filminin kadrosuna dahil oldu

Man of Steel filminde General Zod karakterini canlandıran ünlü oyuncu Michael Shannon ve yine onun sadık askerlerinden Faora'yı canlandıran Antje Traue'nun The Flash filminin kadrosuna katıldığı belirtildi. Özellikle general Zod olayın Justice League bağlantısında da önemli bir rol oynamıştı. Muhtemelen zaman sıçramaları ile birlikte kendilerini yine Man of Steel filmindeki zamanda görme ihtimalimiz bulunuyor. Tabi bu iki karakter bu şekilde ortaya çıkınca akıllara Superman'ın filmde yer alıp almayacağı da geliyor diyebiliriz. Bu konuda bir açıklama ise henüz yok.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Man of Steel oyuncuları The Flash filminin kadrosuna dahil oldu
İlginizi Çekebilir