Marvel dizisi Loki'nin yayın tarihi açıklandı

Özgür Deveci 25.02.2021 - 00:02
Tom Hiddleston'ın başrolünü üstlendiği ve Michael Waldron tarafından senaryosu kaleme alınan Marvel dizisi Loki'nin yayın tarihi açıklandı.

Avengers: Endgame filmiyle bir dönemi sonlandıran Marvel, Falcon and the Winter Soldier, Loki, She-Hulk, WandaVision, Nick Fury ve Ms. Marvel gibi dizilerle Marvel Sinematik Evreni'ni genişletmek istiyor. İlk olarak 2011 yılında Thor filmiyle izleyici karşısına çıkan Loki, zamanla MCU'nun en popüler karakterlerinden biri oldu. Tom Hiddleston'ın başrolünü üstlendiği Loki dizisinin yayın tarihi daha önce Mayıs 2021 olarak açıklanmıştı. Ancak Marvel cephesinden yapılan resmi bir açıklamaya göre Loki dizisi, 1 ay sonrasına ertelendi.


11 Haziran 2021 tarihinde Disney Plus platformunda yayınlanacak dizi, Avengers: Endgame filminde Tesseract'ın kontrolünü ele geçirdikten zamanda yolculuk yapan karakterin, sonrasında yaşadığı olayları konu alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant gibi ünlü isimler yer alıyor. Michael Waldron tarafından senaryosu kaleme alınan Loki, 6 bölümden oluşan mini dizi halinde gösterime girecek.

Marvel dizisi Loki'nin yayın tarihi açıklandı

Marvel dizisi Loki, 11 Haziran 2021 tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak

Tom Hiddleston'ın başrolünü üstlendiği Marvel dizisi, 11 Haziran 2021 tarihinde gösterime girecek. WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier dizilerinin ardından Loki dizisi, beyaz perdeden televizyon ekranlarına geçiş yapacak son MCU projesi olacak. Dizi, Avengers: Endgame filmde Uzay Taşı’nı alıp kaçan karakterin, sonrasında yaşadığı maceraları konu alacak. Rick and Morty ve Heels yapımlarından tanıdığımız Michael Waldron tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin, yönetmen koltuğunda ise Kate Herron oturuyor. Ayrıca Disney Plus'ta yayınlanacak olan Star Wars: The Bad Batch animasyon dizisinin de yayın tarihi açıklandı. Star Wars: The Clone Wars'un devamı niteliğinde olacak The Bad Batch, Star Wars Günü olan 4 Mayıs 2021 tarihinde gösterime girecek.

Son olarak dizinin daha önce yayınlanan fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2022 12:57
iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel dizisi Loki'nin yayın tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir