Marvel'ın film serisi The Eternals'ın lider karakteri eşcinsel olacak

Furkan Güler 4.03.2019 - 11:49
Peki ana karakter kim?

Marvel tarafının sevilen çizgi roman serilerinden bir tanesi olan The Eternals, önümüzdeki senelerde filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Avengers'a benzer olarak üst düzey kahramanların hikayesini anlatacak olan seri ile alakalı ortaya yeni bir bilgi çıktı. Ortaya çıkan yeni habere göre The Eternals film serisinin lider karakteri, eşcinsel olacak. Ancak filmde ekibe liderlik edecek olan karakterin hala kim olduğu açıklanmadı.

The Eternals'ın başrol karakteri eşsincel olacak

Orijinal seride Ikaris'in ana karakter olduğu The Eternals'ın, Marvel sinematik evrenine ne şekilde entegre edileceği de merak ediliyor. Bir önceki haberimize belirttiğimiz üzere The Eternals'ı ise şu şekilde özetleyebiliriz;

1976 yılında Marvel'ın deneyimli isimlerinden biri olan Jack Kirby tarafından kaleme alınan The Eternals, antik mitolojilerden esinlenerek oluşturulan ve kozmik ırk diyebileceğimiz bir ırkı temsil ediyor. Marvel evreninin en güçlüleri olan ve Tanrı olarak da tabir edilen Clestials tarafından yaratılan The Eternals ırkı, aslında bir dizi deney sonucu ortaya çıkmış olan kozmik bir ırk. Bu ırkın yozlaşmış, daha doğrusu deforme olmuş haline ise Deviant deniyor. Yani The Eternals'ın varoluşları binlerce yıl öncesine dayanıyor olsa da olayların sonucu Thanos'a kadar geliyor çünkü Thanos aslında bir Eternals ve Deviant melezi. Alars ve Sui-San'ın çocuğu olan Thanos'un Marvel Evreni'ne nasıl bir bela açtığını zaten hepimiz biliyoruz. Kısacası The Eternals mevcut olaylardan çok daha öncesini anlatacak ve hikayenin bütünlüğünü de sağlamış olacak. Bir nevi Marvel Evreni'ndeki Clestials, Eternals, Deviant gibi önemli ırkların kökenini de öğrenmiş olacağız. 

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2019 15:55
Social justice olayı sıkıcı oldu artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 4.03.2019 20:12
Anladık bir yerde illa ki eşcinsel de koyacaklardı. Epeydir ayağını yapıyorlar. Önce spider için dediler olmadı şimdi bu. Tamam o da olsun da, şimdi bu mitolojik varlıklara da bizim robin hood ok mu atacak? Natasha çelme mi takacak? Yeni çıkacak olan kung fu cu da karete mi yapacak ben asıl onu merak ediyorum. DC'ye dönecek bu gidişle.
Spider_hip
Spider_hip 5.03.2019 14:30
Bir de daha nick almaktan acizsin. Belki diğer 95 tane mk okuru da sensin. Daha nickin yok bir de her habere atlamışsın diyorsun, komiksin. Senin daha ne olduğun belli değil.
Spider_hip
Spider_hip 5.03.2019 14:30
Kardeş sana batan ne? Herkes kendi fikrini yazıyor. Bu kadar ne zoruna gitti anlamadım. Diğer haberdeki kendini ifade etme özürlüsü arkadaş sen misin yoksa?
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2019 09:42
Ya sen bi sussana? Her habere atlamışşın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 5.03.2019 11:50
Ben bu kararların eşcinsellere hassasiyet niyetiyle yapıldığına inanmıyorum. Özellikle çocukların izleyici kitle olarak hedef alındığı süper kahraman filmlerinde, oyunlarda kasıtlı olarak yapılan bir hareket olarak geliyor bu bana. Amaç, yeni nesli bu fikre alıştırmak belli ki. Ama bu amac ardında ne var buna bakmak lazım. Ben pek masum şeyler olduğuna inanmıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2019 08:57
Yuuuh nasıl olur bu yazıklar olsun etrafımızda eşcinseller çoğaldı bu bir hastalıktır ve tedavi edilmesi lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2019 08:02
escinsel kime gider onun filmini yapiyorlar aq amerikadaki bu escinsel hassasiyeti ve primi ucmus aq biktik artik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın film serisi The Eternals'ın lider karakteri eşcinsel olacak
İlginizi Çekebilir