Marvel'ın Hawkeye dizisinden yeni görseller paylaşıldı

Özgür Deveci 25.02.2021 - 15:36
Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizisi Hawkeye setinden Renner ve Steinfeld'in olduğu yeni görseller paylaşıldı.

Avengers: Endgame ile bir dönemi sonlandıran Marvel, Falcon and the Winter Soldier, Loki, She-Hulk, WandaVision, Nick Fury, Ms. Marvel ve Hawkeye gibi dizilerle Marvel Sinematik Evreni'ni genişletmek istiyor. Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizisi Hawkeye setinden yeni görseller paylaşıldı.


Paylaşılan görsellere baktığımızda, Kate Bishop ve Clint Barton olmak üzere iki farklı Hawkeye karakterini kostümleriyle görüyoruz. Dizide Kate Bishop rolünde Hailee Steinfeld rol alacak ve Florence Pugh, Black Widow rolünü yeniden canlandıracak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'in yanı sıra Vera Farmiga, Florence Pugh, Fra Fee, Tony Dalton, Alaqua Cox ve Zahn McClarnon gibi başarılı isimler bulunuyor. Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizilerinden WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier ve Loki'nin ardından Hawkeye, 2021'in sonlarına doğru yayınlanacak. Dizinin çekimleri ise Atlanta'da devam ediyor.

Marvel'ın Hawkeye dizisinden yeni görseller paylaşıldı

Marvel dizisi Hawkeye, bu yılın sonlarına doğru hayranlarla buluşacak

Her zaman olduğu gibi MCU projeleri hakkında yine çok az şey biliyoruz. Marvel yapımlarının alametifarikası olan heyecan verici aksiyon sahnelerinin Hawkeye dizisinde de yer alması bekleniyor. Dizide Hawkeye'ın eğitmesine tanık olacağımız Kate Bishop karakteri, Matt Fraction ve David Aja'nın çizgi romanlarından uyarlanacak. Jonathan Igla tarafından Disney Plus için yaratılan dizinin 6 ya da 8 bölümden oluşması bekleniyor.

Hawkeye'ın yanı sıra Marvel, Disney Plus için altı dizi daha duyurmuştu. Bunlardan WandaVision, 15 Ocak'ta yayınlanırken, The Falcon and the Winter Soldier ise 19 Mart tarihinde gösterime girecek. Başrolünü Tom Hiddleston'ın üstlendiği Loki dizisinin yayın tarihi de 11 Haziran olarak açıklandı. Ms. Marvel dizisi ise henüz yapım aşamasında, ancak bu yılın sonlarına doğru hayranlarla buluşması bekleniyor. 2021'in sonrasında, She-Hulk ve Moon Knight yapımlarını izleyeceğiz. 2022'de izleyici ile buluşacak bu iki dizinin çıkış tarihleri henüz açıklanmadı.

Son olarak dizi setinden çekilmiş 60'dan fazla görüntüye buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2021 22:53
Aşırı silik gereksiz bir karakter
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 04:16
Bana gorede tum bu marvel filmleri asiri gereksiz sacma sapan ama insanlar izliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın Hawkeye dizisinden yeni görseller paylaşıldı
İlginizi Çekebilir