Hawkeye dizisinin çekimleri başladı

Özgür Deveci 4.12.2020 - 16:38
Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizisi Hawkeye'ın çekimleri New York'ta başladı. Detaylar haberimizde!

Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizisi Hawkeye için çekimler başladı. Variety tarafından belirtilenlere göre Hailee Steinfeld, Kate Bishop kostümüyle sette görüntülendi. Ancak Marvel ve Disney cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Steinfeld, San Diego Comic-Con 2019'da duyurulmasından bu yana dizinin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Dizinin oyuncu kadrosunda Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'in yanı sıra Vera Farmiga, Florence Pugh, Fra Fee, Tony Dalton, Alaqua Cox ve Zahn McClarnon gibi ünlü isimler bulunuyor.

Hawkeye dizisinin çekimleri başladı

Marvel dizisi Hawkeye'ın çekimleri New York'ta başladı

Daha önce Up in the Air filmindeki performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Vera Farmiga, Kate Bishop'un (Steinfeld) annesi olan Eleanor Bishop'ı oynayacak. Fra Fee ise, Marvel hayranları tarafından kötü adam Palyaço olarak da bilinen Kazi adlı bir karakteri canlandıracak. Fee'nin diğer projeleri arasında Sefiller, Animals, Boys from County Hell ve Pixie yer alıyor. Ayrıca yakında gösterime girecek olan olan Cinderella filminde de rol alıyor.

Jonathan Igla tarafından Disney Plus için oluşturulan Hawkeye dizisinin 6 ila 8 bölümden oluşması bekleniyor. Önümüzdeki yılın sonlarına doğru gösterime girecek diziye The Falcon and Winter Soldier ve Loki dizileri de eşlik edecek. Ancak çıkış tarihleri henüz açıklanmadı. WandaVision'ın ise, 15 Ocak'ta yayınlanması planlanıyor. Son olarak Avengers: Endgame ile bir dönemi sonlandıran Marvel, bundan sonra Marvel Sinematik Evreni'ni sadece filmlerle beslemek istemiyor. Falcon and the Winter Soldier, Loki, She-Hulk, Wandavision, Nick Fury ve Ms. Marvel gibi dizilerle evreni genişletmek istiyor. Pandemi süreci izin verirse, önümüzdeki yıllarda bu dizilerin hepsini izleme fırsatı bulacağız.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler Hawkeye dizisini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hawkeye dizisinin çekimleri başladı
İlginizi Çekebilir