Marvel'ın yeni filmi The Eternals'ın ana karakteri Hercules olabilir

Furkan Güler 1.04.2019 - 17:32
Eşcinsel mitolojik karakter!

Geride bıraktığımız dönemlerde duyurulan The Eternals filmi, Marvel hayranlarını oldukça heyecanlandırmış durumda. Avengers Endgame'le biten The Infinity Saga hikayesinin sonrasında geçecek olan The Eternals filmi, MCU'ya farklı bir hava katacaktır. Şimdi ise Marvel'ın yapımcılarından olan Kevin Feige, yabancı basına verdiği röportajda ilginç söylemlerde bulundu. Röportajında serinin ana karakterinin Hercules (Herkül) olacağına dair göndermelerde bulunan Feige, Marvel hayranlarını meraklandırdı.

Marvel'ın yeni filmi The Eternals'ın ana karakteri Hercules olabilir

Diğer bir yandan The Eternals'ın ana karakterinin eşcinsel olacağı da söylentiler arasında dolaşıyor. Eğer tüm bu söylentiler doğru çıkarsa, beyaz perdede eşcinsel bir mitolojik karakter göreceğiz.

The Eternals nedir?

1976 yılında Marvel'ın deneyimli isimlerinden biri olan Jack Kirby tarafından kaleme alınan The Eternals, antik mitolojilerden esinlenerek oluşturulan ve kozmik ırk diyebileceğimiz bir ırkı temsil ediyor. Marvel evreninin en güçlüleri olan ve Tanrı olarak da tabir edilen Clestials tarafından yaratılan The Eternals ırkı, aslında bir dizi deney sonucu ortaya çıkmış olan kozmik bir ırk. Bu ırkın yozlaşmış, daha doğrusu deforme olmuş haline ise Deviant deniyor. Yani The Eternals'ın varoluşları binlerce yıl öncesine dayanıyor olsa da olayların sonucu Thanos'a kadar geliyor çünkü Thanos aslında bir Eternals ve Deviant melezi. Alars ve Sui-San'ın çocuğu olan Thanos'un Marvel Evreni'ne nasıl bir bela açtığını zaten hepimiz biliyoruz. Kısacası The Eternals mevcut olaylardan çok daha öncesini anlatacak ve hikayenin bütünlüğünü de sağlamış olacak. Bir nevi Marvel Evreni'ndeki Clestials, Eternals, Deviant gibi önemli ırkların kökenini de öğrenmiş olacağız. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2019 23:16
Kratosu görmek vardi marvelde :) ne giderdi yaw:)
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2019 09:16
Öff her habere kratos olsa demeyin ya çocukmusunuz siz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2019 00:31
höcüler böcüler ve gey cücüler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın yeni filmi The Eternals'ın ana karakteri Hercules olabilir
İlginizi Çekebilir