Marvel's Avengers açık betası bu gece başlıyor

Ersin Kılıç 21.08.2020 - 16:17
Düzenlenen kapalı betaların ardından Marvel's Avengers açık betası bu gece itibari ile tüm oyunculara kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Marvel's Avengers açık betası bu gece itibari ile başlayacak. PS4 ve PC için ön sipariş yapan kullanıcılar geçtiğimiz haftalarda oyunun kapalı betasını deneyimleme şansına erişmişti. 21 - 23 Ağustos tarihleria rasında düzenlenecek olan bu açık beta aşaması PC, PS4 ve Xbox One platformları için gerçekleşecek. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca beta için çektiğimiz izlenim videosuna da aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Marvel's Avengers açık betası bu hafta sonu gerçekleşecek

Bu hafta sonu Square Enix, oyunculara Marvel’s Avengers’a oyunun Açık Betasında ücretsiz göz atma şansı veriyor ve 4 Eylül’deki dünya çapındaki lansmanı öncesinde yeni yetişmekte olan Süper Kahramanlara kapsamlı bir hands-on deneyimi sunuyor.

Marvel's Avengers Açık Betası 21-23 Ağustos tarihleri ??arasında tüm PlayStation®4, Xbox One ve PC oyuncuları için mevcut olacak.

Beta, oyunun tek oyunculu kahraman görevlerinden dördünü, üç HARM Room zorlu mücadelesini, dört War Zone ve beş Drop Zone içeriyor. Tüm bu içerik, saatlerce süren Süper Kahraman aksiyonu ekliyor! War Zones ve Drop Zones, oyuncunun kadrosundaki kahramanlardan herhangi biriyle tek başına veya en fazla dört oyunculu gruplar halinde işbirliği içinde oynanabilir.

Square Enix Members ve Epic Games hesaplarını birbirine bağlayan ve betanın üç HARM Room zorlu mücadelesini tamamlayan PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları, Epic Games'in oynaması ücretsiz Fortnite oyununda bonus Hulkbuster stili ve Hulk Smashers Kazması kazanacak.

"Önceki beta hafta sonlarımız, milyonlarca oyuncunun en sevdikleri Süper Kahramanlar olarak takım kurup düşmanları ezmek için on milyonlarca saat harcadıklarını görmüştü," diyor Geliştirici Crystal Dynamics'in stüdyo başkanı Scot Amos. "PlayStation 4, Xbox One ve PC'de oynamak isteyen herkese betayı açmayı gerçekten dört gözle bekliyoruz, böylece onlar da Dünyanın En Güçlü Kahramanları rolünü üstlenebilsinler." Açık Beta başlangıç zamanlarına ilişkin eksiksiz bir infografik için tıklayın.

Marvel's Avengers açık betası bu gece başlıyor

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 20:35
oyunu indirdim ilk gün oynadım şimdi square enix bağlanmıyor diyor daha sonra tekrar deneyin diyor dlc indirdim düzelmiyor dosyalrı düzeledim gine olmadı lütfen yardım edin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 08:51
Steamden oynanıyo mu ön sipariş şart mı açık Beta için
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 20:12
Admin Yardımda bulunursan sevinirim. Oyunu indirdim güzelce oynadım bir yerde ara veriyim dedim en başa aldı.
Tamam neyse bir daha denedim gene aynı şey oldu.Oyun her seferinde başa alıyor,save yapmıyor. Yardımcı olursan sevinirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers açık betası bu gece başlıyor
İlginizi Çekebilir