Marvel's Avengers çıkış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 25.08.2020 - 00:05
Crystal Dynamics ile Eidos-Montreal tarafından geliştirilen Marvel's Avengers oyununun çıkış fragmanı yayınlandı.

Crystal Dynamics ile Eidos-Montreal tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu Marvel's Avengers'ın çıkış fragmanı yayınlandı. Fragman, deneysel bir enerji kaynağıyla çalışan kendi helicarrier'larının da gösterildiği San Francisco'daki yüksek teknoloji ürünü Avengers karargahının açılışının olduğu A-Day'de başlıyor. Aradan geçen beş yılın ardından, tüm süper kahramanlar yasa dışı ilan edilmişken ve tüm dünya tehlikedeyken New Jersey'li genç Kamala Khan, şok edici bir komployu ortaya çıkarıyor. Tek umut, dünyanın karşı karşıya kaldığı en büyük tehditlerden biri olan Advanced Idea Mechanics'i durdurmak için Avengers'ı yeniden bir araya getirmek olacak.


Marvel's Avengers çıkış fragmanı yayınlandı

Marvel's Avengers, 4 Eylül'de piyasaya çıkacak

Marvel's Avengers, orijinal ve sinematik bir hikayeyi tek oyuncu ve iş birliği modlarında oynanışla birleştiren efsanevi bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunudur. En fazla dört çevrimiçi oyuncudan oluşan bir takım kurun, olağanüstü yeteneklerde ustalaşın, büyüyen Kahramanlar listesini özelleştirin ve Dünyayı giderek artan tehditlere karşı koruyun. Süper Kahramanlığın yasa dışı olduğu bir gelecekte genç Kamala Khan, AIM'yi durdurmak için Avengers'ı yeniden toplamak zorunda. Marvel's Avengers, en iyi Avengers oyun deneyimi için yeni Kahramanlar ve süregelen bir şekilde aktarılan yeni anlatımıyla efsanevi yolculuğa devam ediyor.

PlayStation Store, Microsoft Store ve Steam mağazalarında ön siparişe açılan oyunun Standard sürümü PlayStation Store'da 429,00 TL, Microsoft Store'da 430,00 TL ve Steam mağazasında 289,00 TL fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun Deluxe sürümünü satın almak istiyorsanız PlayStation Store'da 490,00 TL, Microsoft Store'da 550,00 TL, Steam mağazasında ise 388,00 TL ödemelisiniz. Bu arada oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılar erken beta erişimine, Marvel Legacy kıyafet paketine, Ms. Marvel ifadesine ve dinamik PlayStation 4 temasına erişim sağlayabilecek.

Marvel's Avengers, 4 Eylül 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri ise konsolların çıkış gününde erişilebilir olacak. Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 20:44
bu kristal neyi düzgün yapabilmiş ki bunu yapsın? koskoca tomb raider serisini mezara gömdü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir