Marvel's Spider-Man'in fotoğraf modu tanıtım fragmanı yayınlandı

Ahmet Özçilingir 2.09.2018 - 13:25
Örümcek Adam'la selfie keyfi

Insomniac Games'in PlayStation 4'e özel olarak geliştirdiği Marvel's Spider-Man'in fotoğraf modu için bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Oyun içinde, anlık olarak fotoğraf çekebileceğiz. Akrobatik hareketler sırasında, ya da güzel bir New-York manzarasını arkamıza alıp çektiğimiz fotoğrafları istersek süsleyebileceğiz. Marvel's Spider-Man'in fotoğraf modu için yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdaki oynatıcı üzerinde göz atabilirsiniz.

Marvel's Spider-Man'in fotoğraf modu tanıtım fragmanı

Marvel's Spider-Man'in çıkışına artık sayılı günler kaldı. PlayStation 4 için 7 Eylül'de çıkış yapacak Marvel's Spider-Man'e ilk gün güncellemesi ile birlikte, fotoğraf modu eklenecek. Insomniac Games'in geliştirdiği Marvel's Spider-Man geçtiğimiz günlerde downgrade haberleri ile gündeme gelmişti. Daha önce yayınlanan oynanış görüntüleri ile son oynanış görüntülerini karşılaştıran oyuncular, Oyunda bariz bir grafik düşüşü olduğunu iddia etmişti. Yapımcı firma Insomniac Games, günün farklı saatlerinden görüntüler alındığı için iki görüntü arasında farklılıklar olduğunu, ışığın farklı yansıması sebebiyle, son alınan görüntülerin göze kötü göründüğünü  iddia etmiş, downgrade iddialarını yalanlamıştı. Konu ile ilgili haberimize aşağıdaki bağlantı üzerinden göz atabilirsiniz. PlayStation 4 Marvel's Spider-Man downgrade'e yenik düştü mü?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2018 14:25
İyi reklamını yaptın oyunun merlin. Sony size iyi para veriyor belliki. Hergün spiderman haberi görmekten oyundan soğudum sayenizde.

----------------------------

Şu sıralar oyun çok popüler olduğundan olabilir mi acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2018 11:17
Adamlar üstüne basa basa dedi güneşin açısı farklı diye
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2018 20:14
E hani downgrade? Bu kadar nefret dolu olmayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man'in fotoğraf modu tanıtım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir