Mass Effect ana yapımcısı Casey Hudson yeni bir oyun geliştiriyor

Ersin Kılıç 1.07.2021 - 12:00
Mass Effect serisinin en önemli isimlerinden biri olan ve EA'den ayrılan Casey Hudson, yeni bir proje üzerinde çalıştığını açıkladı.

Casey Hudson özellikle RPG türünü seven oyuncular için özel bir yere sahip diyebiliriz. Uzun yıllar Bioware firması çatısı aldında oyun geliştiren Hudson, geçtiğimiz Aralık ayında uzun süredir görev aldığı Bioware'den, dolayısıyla EA Games'ten ayrıldığını açıklamıştı. Casey Hudson kendi Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklama ile yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu.

Bioware'den ayrılan Casey Hudson yeni bir oyun geliştiriyor

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hudson, Humanoid Studios isimli yeni bir oyun stüdyosu kurduklarını ve yeni bir projeye başladıklarını duyurdu. Hudson açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bazı meslektaşlarımla harika bir şey üzerinde çalışıyorum ve keşke size her şeyi anlatabilseydim! Ancak şimdilik sadece şunu söyleyebilirim… Bugün, yepyeni bir IP ile birlikte geliştiricilerin yaratıcı özgürlüğünü serbest bırakmak için kurulmuş yeni bir bağımsız video oyunu şirketini duyuruyoruz. Biz Humanoid Stüdyosuyuz. Bu, yolculuğumuzdaki ilk küçük adım ve umarız bu macerada bizimle birlikte olursunuz."

Mass Effect ana yapımcısı Casey Hudson yeni bir oyun geliştiriyor

Kurulan bu stüdyoda eski Bioware çalışanlarının yer aldığını da söyleyebiliriz. Buna rağmen firmadan ayrılan bir diğer önemli isim olan Mark Darrah ise bu yeni duyurunun bir parçası olmamış. 

Kariyerine MDK 2 ile başlayan Casey Hudson sonrasında Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2000), Neverwinter Nights (2002), Star Wars: Knights of the Old Republic (2003), Jade Empire (2005), Mass Effect (2007), Mass Effect 2 (2010), Mass Effect 3 (2012) ve son olarak da Anthem (2019) projelerinde görev almıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect ana yapımcısı Casey Hudson yeni bir oyun geliştiriyor
İlginizi Çekebilir