Max Payne paylaşımına Remedy'den gülünç tepki

Alparslan Gürlek 11.03.2021 - 13:33
Twitter üzerinde Max Payne karakterine bir yapay zeka yardımıyla şarkı söyletilen paylaşıma, Remedy kreatif direktöründen hoş bir tepki geldi.

Son zamanlarda internette ünlülerin fotoğraflarını yapay zeka yardımıyla animasyona çeviren yazılımları görmüşsünüzdür. Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg gibi tanınan şahısların fotoğraflarına yapılan bu animasyonlar hepimizi güldürmeyi başarıyor. Şimdi ise Max Payne serisinin ana karakterine yapılan Michael Jackson şarkısı ile yapılan bir animasyona, Remedy kreatif direktörü Sam Lake tarafından hoş bir tepki geldi. Bunun üzerine Max Payne için yapılmış birçok animasyon Twitter'da kısa sürede yerini aldı.

Max Jackson, Michael Payne?!? Max Payne!

Son zamanlarda her yerde karşımıza çıkan yazılımlar oldukça gülünç şeylerde kullanılıyor. Herhangi bir portre görseline, istenilen animasyonları uygulamanızı sağlayan bu yazılımlar, bambaşka şekillerde kullanılıyor. Daha önce birçok tanınan kişi için yapılan bu animasyonlar, bugün Max Payne için geliyor. Bunu gören Remedy Entertainment kreatif direktörü Sam Lake, bir anda daha popüler hale getiriyor. Hem de sadece kısa bir yanıt ile.

Max Payne paylaşımına Remedy'den gülünç tepki

Max Payne için yapılan yüz animasyonunu hazırlayan kullanıcı, Twitter'da "Bu beni rahatsız ediyor" açıklamasıyla paylaşıyor. Onun gönderisini paylaşan Sam Lake, "Beni de rahatsız ediyor" diyor ve animasyonlar silsilesi başlıyor. Birçok kullanıcı, farklı müzikler kullanarak oldukça eğlenceli şeyler paylaşıyor. Michael Jackson ile başlayan furya, Glairo Gaynor'dan "I Will Survive" parçasıyla devam ediyor.

Sonra işler çığırından çıkıyor ve "Gunther - Ding Dong Song" ile yokuştan aşağıya doğru yuvarlanmaya başlıyor. Daha kötüsü olamazdı diyorsanız, yanılıyorsunuz.

"James Brown - I Feel Good" geliyor ve animasyon bambaşka bir boyuta taşınıyor. Yokuştan aşağıya doğru yuvarlanan internet geyiğimiz kartopu etkisiyle büyüyerek ilerlemeye devam ediyor.

Bu haberi okuduktan sonra gözlerinizi sabunlu suyla yıkamak istediğinizi hisseder gibiyim. Size bunu yaptığım için çok üzgünüm, ancak oldukça eğlendiğimi de belirtmeliyim. Gönderinin tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizin de yaptığınız bu tarz animasyonlar varsa, görmek isterim. Yeterince sabunum ve suyum var, bekliyorum. Twitter ve Facebook hesaplarımıza gönderebilirsiniz, belki sizin yaptığınız en eğlenceli animasyonları bir başka yazımızda bir araya getirir, sabunlarımızı ve biraz da suyumuzu alıp gelir, birlikte güleriz.

 

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 00:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2021 18:41
Karizma yerlerde ekşi surat abi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Max Payne paylaşımına Remedy'den gülünç tepki
İlginizi Çekebilir