Medal of Honor'da bu kez oyuncu sözü geçecek

Mahmut Saral 23.05.2012 - 10:34
Warfighter, öncekilerden farklı olacak
EA Danger Close tarafından geliştirilen ilk modern Medal of Honor oyunu, milyonlar satmış, ancak düşük inceleme puanları alarak beklentileri karşılamamıştı. Oyunun senaryosunun kısa olması ve birçok irili ufaklı hata, Medal of Honor'ın ömrünün uzun olmasını engellemişti. Warfighter'da ise, bunların tekrar etmesine izin verilmeyeceği söyleniyor.

Danger Close yetkilileri, yıllardır Warfighter'ın üzerinde çalıştıklarını belirterek, bu kez önceki oyunun ardından oyunculardan gelen geri dönüş ve önerileri dinleyerek hareket ettiklerini söylüyor. Senaryo modunu gerçek olaylardan esinlenerek hazırladıklarını belirten yapımcılar, bu defa işin içine gerçekçiliğin yanında duygusallığı da daha fazla eklemek istiyor ve askerlerin aileleriyle olan ilişkilerinin oyunculara yansıtılacak olmasından söz ediliyor. Böylelikle onların sadece silah kullanmayı bilen ölüm makineleri değil, herkes gibi insan oldukları da anlatılmak isteniyor. Ayrıca multiplayer kısmı da, yine ayrı bir özenle hazırlanıyor. Biliyorsunuz, bir önceki oyunda DICE vardı multiplayer kısmında. Bu kez DICE yok ve her şey Danger Close'un elinde.

Son olarak yapımcılar, modern Medal of Honor'ın 6 milyon satmasına rağmen (Serinin en çok satan oyunu bu arada) Metacritic puan ortalaması olarak beklentilerin altında kaldığını, yeni oyunda daha iyi şeyler yapacaklarını söylüyor.

Medal of Honor: Warfighter, 26 Ekim'de PC, PS3 ve X360 platformları için raflarda yerini alacak.

Medal of Honor'da bu kez oyuncu sözü geçecek
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 06:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Medal of Honor'da bu kez oyuncu sözü geçecek
İlginizi Çekebilir