Mel Gibson'ın başrolde yer aldığı Fatman için fragman geldi

Ersin Kılıç 8.10.2020 - 12:34
Mel Gibson'ı Noel Baba rolünde izleyeceğimiz ve kendisini öldürmeye çalışan bir ajanın hikayesini anlatacak olan Fatman için fragman geldi.

Fatman filmi Noeal Baba'yı öldürmeye çalışan bir suikastçinin hikayesine odaklanacak. Oscar ödüllü ünlü oyuncu Mel Gibson'ı Noel Baba rolünde izleyeceğimiz Fatman filmi teması ile fantastik bir hikaye anlatacağı gibi aksiyon sahneleriyle de farklı bir yapım olacağının işaretlerini veriyor.

Fatman filminde Noel Baba'yı öldürmeye çalışacaklar

Filmin başrolünde Mel Gibson ile birlikte Walton Goggins yer alıyor. Daha önce Hatefull Eight, Ant-Man and the Wasp ve Justified gibi yapımlarda boy gösteren Goggins, Mel Gibson'ın canlandırdığı Noel Baba'yı öldürmek üzere tutulan bir suikastçiye hayat verecek. Filmin yayınlanan ilk fragmanına baktığımızda Noel baba hikayesini hiç olmadığı kadar farklı bir şekilde ele aldığını görüyoruz. Tabi film aksiyonun yanı sıra komedi unsurlarını da barındıracak.

Nelms Kardeşler tarafından yazılan ve yönetilen filmin ayrıca R Rated, yani yetişkinlere özel olacağı da belirtilmiş. Bu da filmde 16+ yaş sınırlandırması olacağı anlamına geliyor. Muhtemelen konusu dışında içerdiği şiddet sahneleri dolayısıyla böyle bir karar alınmışa benziyor. 17 Kasım'da Amerika, 4 Aralık'ta ise ülkemizde gösterime girmesi beklenen filmin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 20:12
Tutku: İsa'nın çilesi filminden sonra bu adamı etkisizleştirme itibarsızlaştırma yapıldı sevdiğimiz bir abimizdir ..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mel Gibson'ın başrolde yer aldığı Fatman için fragman geldi
İlginizi Çekebilir