Microsoft Flight Simulator Japonya genişlemesi yolda: Fuji Dağı ve Tokyo

Alparslan Gürlek 24.09.2020 - 16:50
Microsoft Flight Simulator 2020'ye Tokyo ve Fuji dağını içeren Japonya genişletmesi geliyor. Güncelleme tarihi 29 Eylül 2020.

Microsoft Flight Simulator için yeni bir genişleme yolda. Tokyo Game Show 2020 Online etkinliğinde oyun için yeni Japonya genişlemesi gösterildi. Dünyanın birçok harikasını ve güzelliklerini detaylı şekilde içinde bulunduran simülasyonun eksikleri giderilmeye devam ediyor. Sırada Fuji Dağı ve Tokyo şehri var.

Microsoft Flight Simulator Japonya genişlemesi ile enfes bölgeler ekleniyor

Tokyo'da ve Japonya'nın tamamında bulunan simgesel yapıları ve birçok havalimanını da içerecek bu genişleme 29 Eylül'de yayınlanacak. Hali hazırda simülasyonda Japonya, Tokyo lokasyonları bulunsa da simgesel binaların el ile modellenmiş detaylı sürümleri yerine blackshark.ai tarafından üretilmiş bina blokları bulunuyor. Genişleme ile bu otomatik olarak üretilen bina blokları yerine el ile modellenmiş daha detaylı ve gerçekçi yapılar eklenecek. Yazının sonundaki Twitter gönderisinden içeriğe dair videoyu izleyebilirsiniz.

Yeni güncelleme ile:
- 6 yeni Japon şehri (yüksek çözünürlüklü 3D fotogrametri ile)
- El ile modellenmiş 6 yeni havalimanı
- Belirli yerlerde tarihi Japon mimarisi izlerini taşıyan evler
- Sembolik köprü ve tapınaklar
- Bölgenin doğal güzellikleri (Dağlar, akarsular, ormanlar)

Microsoft Flight Simulator Japonya genişlemesi yolda: Fuji Dağı ve Tokyo

Bununla birlikte yeni "İniş mücadeleleri" de simülasyona eklenecek. Güncelleme ile oyuna dahil edilecek spesifik konumlar da var. Kushiro Havaalanı, Matshushima Körfezi, Hachijo-Jima, Hakone, Yokohama, Rüzgar Kulesi, Fuji Dağı ve Tokyu şehrinin kendisi güncelleme ile birlikte oyuna ekleniyor. Daha öncesinde Japonya'da el ile modellenmiş tek havaalanı Tokyo'nun Haneda Havaalanıydı. Ana oyundaki Japonya'daki tek yer burasıydı.

Umarız ki bu Japonya genişlemesi daha önce oyunda tek bir yazım hatası yüzünden 200-300 katlı binalar üreten yapay zekanın algoritmasıyla ters düşmez. Aksi taktirde yaşanacakların ne derece ilginç olacağını kestirmek zor. Şimdi haberin en güzel kısmına geliyorum; bütün bu güncellemeler ücretsiz. Hem oyunun orijinal sürümüne sahip olan kullanıcılar, hem de Xbox Game Pass bünyesinde oyunu oynayan oyuncular güncellemeyi ücretsiz şekilde indirip oynayabilecek.

Eğer Microsoft Flight Simulator ile ilgili herhangi bir fikriniz yoksa incelememizi ziyaret edebilirsiniz. Oyunu oynuyor ancak performans sorunları yaşıyorsanız sorunun temeline indiğimiz FPS arttırma rehberimizi de ziyaret edebilirsiniz. Şimdiden herkese güvenli uçuşlar dilerim.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2020 21:17
hadi bi git ya,saçma sapan harita sistemi,ne nerde belli bile değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Flight Simulator Japonya genişlemesi yolda: Fuji Dağı ve Tokyo
İlginizi Çekebilir