Microsoft Flight Simulator UK ve İrlanda güncellemesi ertelendi

Alparslan Gürlek 26.01.2021 - 12:50
Microsoft Flight Simulator için Birleşik Krallık ve İrlanda'da birçok yeni detay ve havalimanı eklemesi planlanan güncelleme Asobo tarafından ertelendi.

Microsoft Flight Simulator için daha önce 26 Ocak'ta yayınlanması planlanan güncelleme için Asobo ilk planladıkları tarihten bir hafta sonrasında yayınlayacaklarını duyurdu. Bildiğiniz gibi verilerini uydu görüntülerinden alan oyun için gelen güncellemelerin her biri farklı ülkelerde farklı bölgeleri, havalimanlarını ve ikonik, ilgi çekici noktaları oyuna ekliyor. Son güncellemelerde oyunun hava durumu sistemine eş zamanlı kar yağışları da eklenmişti ve daha da öncesinde Japonya için bir güncelleme yayınlanmıştı. İşte gelmesi planlanan Birleşik Krallık ve İrlanda güncellemesi de bu bahsedilen bölgeler için fotogrametrik yeni yapıların ve detayların eklenmesini içeriyor.

Microsoft Flight Simulator Birleşik Krallık ve İrlanda güncellemesi bir hafta sonra yayınlanacak

Geliştirici Asobo, 70'den fazla ilgi çekici nokta, yeni havalimanları ve iki farklı "Landing Challenge" içerecek güncellemeyi bir hafta sonrasına erteledi. Aynı zamanda bu güncelleme oyuna beş yeni fotogrametrik şehir ekleyecek. Ancak bu konuda küçük sorunlar yaşayan stüdyonun yaptığı açıklama şu şekilde:

"Ne yazık ki, bu yeni şehirler küçük bir gecikmeye neden oluyor... Bu bizim için yeni bir süreç ve veri kaynağının, bu şehirlerin simülasyona sorunsuz bir şekilde entegre olması için araçları güncellemesi gerekiyor. Gecikme için özür dileriz, ancak beklemeye değeceğine inanıyoruz. Ve tam anlamıyla 3D bir Londra'nın bu sürümün kritik unsuru olacağına inanıyoruz. Sabrınız için teşekkürler."

Microsoft Flight Simulator UK ve İrlanda güncellemesi ertelendi

Ayrıca Asobo, bu geliştirici güncellemesinin yanı sıra yeni bölgelere ait birkaç ekran görüntüsü de yayınladı. Londra şehrinin fotogrametri ile simülasyona eklenmiş hali fikri bile şimdiden heyecan uyandırıyor. Londra'yı en son Watch Dogs Legion'da görmüştük, fakat onu da çok beğenememiştik. Şimdi gerçek dünyayı sanal ortama taşıyan Microsoft Flight Simulator ile Londra semalarında uçmak başka bir keyif olacaktır. Geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan Japonya genişlemesi ile Fuji Dağı'nın bütün güzelliklerinin yanı sıra Tokyo şehrinin de detayları oyuna eklenmişti. Orada yaptıkları işe güvenerek yeni Birleşik Krallık ve İrlanda güncellemesinin -oraların güzel coğrafyası da hesaba katıldığında- etkileyici görünmesi beklenebilir. Peki sizler bu yeni Microsoft Flight Simulator güncellemesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikir ve görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Flight Simulator UK ve İrlanda güncellemesi ertelendi
İlginizi Çekebilir