MicroVolts: Açık Beta 10 bugün başlıyor

Merlinin Kazanı 11.03.2011 - 14:23
Oyun artık herkese açık
Rock Hippo Productions Ltd, hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için Açık Betanın bugün başlayacağını duyurmaktan memnuniyet duyar. Oyun şu anda herkese açık ve artık beta anahtarlarına gerek yok. Ücretsiz hesap için kaydolun, oyunu indirin ve dünyanın her yanından insanlarla beraber oynayın.

Yeni online oyun modu “Eleme” ile iki yeni harita “Şato” ve “Araba Mezarlığı”, Açık Beta’ya eklenen yeni özellikler arasında. Ayrıca, eklenen başarı koleksiyonu sistemiyle, oyuncular seçkin becerilerini gösterebilecekler. Bireyselleşme fanları, yeni kişiselleştirme özelliklerinin de oyuna eklendiğini görecekler!

MicroVolts: Açık Beta 10 bugün başlıyor
Yeni oyun özelliklerine ilave olarak, web sitesinin görünümü de tamamen değiştirildi. Club House’ta yapılan birçok güncelleme, oyunculara daha da fazla topluluk özelliği sağlıyor. Kapalı Beta’ya katılan oyuncular, oyunun ve sunucuların test edilmesine yardımlarından ötürü, karakterleri için özel bir aksesuar olan “Günün Hediyesi”ni kazanacak. Erken kaydolan oyuncular, sınırlı sayıdaki özel Rock Hippo kostümü için kullanılabilecek “Ana Beta Anahtarı”nı almıştı.

Hala bir Beta hesabı almadıysanız, oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılın: https://www.MicroVolts.com/. Siteyi düzenli olarak güncelleyerek, geleceğin oyuncularına oyuna dair fikir ve Açık Beta sırasında gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ilişkin bilgi veriyoruz. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.

- Basın Bülteni
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 04:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MicroVolts: Açık Beta 10 bugün başlıyor
İlginizi Çekebilir