MicroVolts: Kapalı Beta 2. Aşaması

Burçin Aygün 28.01.2011 - 15:18
Herkese ücretsiz

MicroVolts: Kapalı Beta 2. Aşaması bugün başlıyor

Yeni aşama herkes için ücretsiz turnuva ile başlıyor


Markham, Kanada 28 Ocak 2011 – Rock Hippo Productions Ltd hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un bugün yeni aşamasına gireceğini duyurmaktan memnuniyet duyar. 


Yeni aşamanın bir parçası olarak ağ sistemleri güncellendi ve oyuncular çok daha düzgün ve hızlı oyun deneyimi yaşayacak. 5 Şubat 2011 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Herkes için Ücretsiz turnuvaya hala kayıt olabilirsiniz. Henüz turnuva için kayıt yaptırmamış olan oyuncular hala kayıt olup eğlenceli ve aksiyon dolu bir yarışmada diğer oyunculara karşı mücadele ederek becerilerini gösterebilirler.


MicroVolts: Kapalı Beta 2. Aşaması


Hala bir Beta hesabı için kayıt yapmadıysanız, geç kalmış sayılmazsınız. O halde, oyunun https://www.MicroVolts.com adresindeki web sitesini ziyaret edin ve eğlenceye katılın.  Resmi site düzenli olarak güncellenerek, geleceğin oyuncularına oyuna dair fikir ve Kapalı Beta sırasında gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ilişkin bilgi veriliyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MicroVolts: Kapalı Beta 2. Aşaması
İlginizi Çekebilir