MicroVolts oynayarak iPad 2 kazanma şansı!

Merlinin Kazanı 28.03.2011 - 11:45
Oyuncular iPad 2 kazanma şansını yakalıyor
Rock Hippo Productions Ltd, hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için Açık Betanın büyük bir başarıya ulaştığını duyurmaktan memnuniyet duyar. 

Açık beta iki haftadır yayında ve oyunun popülerliği ger geçen gün artıyor. MicroVolts’un ilk resmi güncellemesi, büyüyen oyuncu tabanını destekleyecek yeni sunucu kanalları oldu.

Bu başarıyı kutlamak için, Rock Hippo, aralarında 1 Pad 2 Yarışması’nın da bulunduğu bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Rock Hippo, bu yarışmayı kazananlara iki MicroVolts iPad'in en yeni modelini verecek. Bir hafta içinde 10 ya da daha fazla saat oynayan oyuncular, otomatik olarak listeye alınacak. İlk iPad 28 Mart ile 4 Nisan tarihleri arasında en az 10 saat kazanan oyunculardan birine verilecek. İkinci iPad ise, 1 Nisan ile 11 Nisan tarihleri arasında 10 saat oynayanlardan birinin olacak.

MicroVolts oynayarak iPad 2 kazanma şansı!
Ayrıca, sadık oyunculara bir teşekkür olarak, 2.000 bonus deneyim puanı, 26 Mart ile 27 Mart arasında en az 3 saat oynayan herkese verilecek.

Oyunun web sitesini ziyaret ederek bir Beta hesabı almak ve eğlenceye katılmak için hala geç kalmış sayılmazsınız: https://www.MicroVolts.com/. Siteyi düzenli olarak güncelleyerek, geleceğin oyuncularına oyuna dair fikir ve Açık Beta sırasında gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ilişkin bilgi veriyoruz. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.

-Basın Bülteni
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MicroVolts oynayarak iPad 2 kazanma şansı!
İlginizi Çekebilir