MicroVolts ve Brawl Busters'a güncelleme

Merlinin Kazanı 29.09.2011 - 10:43
Rock Hıppo’nun çifte güncellemesi iki kat eğlence demek
29 Eylül Perşembe gününden itibaren, hem MicroVolts hem de Rock Hippo Productions Ltd’nin yakında çıkaracağı oyun Brawl Busters fanları, ciddi bir aksiyona hazır olmalı!

Aksiyon yüklü çok ‘savaşçılı’ Brawl Busters, ağ yükseltmeleri, yeni silahlar ve kostümler ile savaşılacak yeni ve tuhaf bir bölgeyi içeren Kapalı Beta Aşama 2’ye girecek. Beta kaydını yaptıran oyuncular, https://www.brawlbusters.com/ inviteFriend adresini ziyaret ederek, beta anahtarı almaya gerek olmaksızın arkadaşlarını oyuna davet edebilirler.

Oyuncular, oyunun https://www.BrawlBusters.com adresindeki web sitesini ziyaret ederek. Orijinal Avcılardan biri olabilirler.  Gelecek etkinliklere dair güncellemeler ve oyunla ilgili en yeni haberler için, her gün oyunun web sitesini ziyaret edin!
Hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için Akın Güncellemesi, oyunculara en yeni tek oyuncu modu Akın ile tamamıyla yeni bir oyun türü sağlayacak.  Ayrıca, Almanya’daki Oktoberfest’i kutlamak üzere, oyuna yepyeni eşyalar eklenecek ve oyunculara devasa bir harita açıklanacak.

Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılıp savaşta yerinizi alın: https://www.MicroVolts.com/. Düzenli olarak güncellenen web sitesi, oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ve forum etkinliklerine dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MicroVolts ve Brawl Busters'a güncelleme
İlginizi Çekebilir