Modern Warfare 2 Hardcore modu sonuda geliyor

Murat Oktay 23.01.2023 - 12:35
Geliştiriciler, Call of Duty Modern Warfare 2 Hardcore modu için açıklamayı sonunda yaptı. Mod, 2. sezon ile birlikte geliyor.

Call of Duty oyunlarının geliştiricisi bir Tweet atarak Modern Warfare 2 Hardcore modu için açıklamada bulundular. Firmanın açıkladığına göre mod 15 Şubat'ta ikinci sezonun başlamasıyla birlikte aktif olacak.

Call of Duty Modern Warfare 2 Hardcore modu 15 Şubat'ta

MW2'nin çıkışı ile birlikte oyuncular modların eksik olduğu konusunda hem fikir. Mangalarının görevleri tamamlamak, ek yan hedefler üstlenmek, düşman Operatörler veya AI savaşçılarıyla etkileşime geçmek ve tüm bunları hayatta kalmak için üretilen DMZ modu, oyuncuları çok etkilememiş olmalı ki Hardcore modu için, firma üzerinde ciddi bir baskı vardı.

Modern Warfare 2 Hardcore modu sonuda geliyor

Sonunda oyuncuların uzun süredir beklediği mod yayına giriyor. Hardcore modu, baş üstü ekranı (HUD) çıkarılmış, dost ateşi açık ve son derece hızlı öldürme süresi ile ultra sert, rekabetçi bir çok oyunculu deneyim sunmak için tasarlanmış. Hayatta kalmanın daha zor olacağı kesin.

Firma önümüzdeki günlerde hem modun detaylarını açıklığa kavuşturabilmesi hem de diğer yenilikleri ortaya çıkarabilmesi için bir blog yayınlayacak.

Cod: Modern Warfare 2 Hardcore Modu, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X |S ve PC dahil olmak üzere oyunun yayınlandığı tüm platformlarda hayata geçecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2023 08:12
ee tier 1 o işi görüyordu zaten. fark nedir bilen biri yazabilir mi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 2 Hardcore modu sonuda geliyor
İlginizi Çekebilir