Call of Duty: Modern Warfare 2 ilk multiplayer haritası tanıtıldı

Alparslan Gürlek 8.08.2022 - 12:38
Call of Duty: Modern Warfare 2'nin tanıtılan ilk multiplayer haritası Marina Bay Grand Prix ortaya çıktı. Klasik 6v6 deneyimine hazır olun.

Call of Duty serisinin kötü gidişatına bir çözüm olması beklenen Modern Warfare 2 için yeni bilgiler gelmeye başladı. Dün yayınlanan yeni bir videoda Marina Bay Grand Prix adındaki ilk çok oyunculu haritası tanıtıldı. Ancak henüz bu haritanın oynanış mekanikleri ile ilgili hiçbir detay verilmedi.

Modern Warfare 2 multiplayer haritası Marina Bay Grand Prix tanıtıldı

Tabi yayınlanan video sadece tanıtım videosu olduğu için Marina Bay'in oyun mekaniği ve savaş akışı hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor. Oyuncuları adeta ikiye bölen tartışmalar bazılarının oyuna klasik haritaların eklenmesi gerektiğini savunmasıyla, bazı oyuncuların da yeni şeyler görmek istemesiyle sürüp gidiyor. Serinin satışlarının son zamanlarda kötüye gittiğini düşünürsek Activision bu konuda bir şeyler yapmalı. İşte yeni haritanın tanıtım videosu!

Şimdilik bildiğimiz tek detay haritanın klasik 6v6 maçlarda karşımıza çıkacağı. Yarış pistini tema olarak edinen haritada aynı zamanda dönme dolap gibi bazı yapıları da görmek mümkün. Call of Duty serisinin çok oyunculu modlarının hızlı yapısını bu haritada deneyimleyecek oyuncular için nasıl çevre etkileşimlerinin bulunacağı bilinmiyor.

Modern Warfare 2'nin ilk multiplayer haritası ortaya çıktı

Modern Warfare 2 beta sürümünde bu harita da oynanabilir olarak yer alacak. Geliştiricinin de belirttiği gibi betaya erken erişim şansını elde etmek için oyuncuların MW2'yi ön sipariş ile almaları gerekecek.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2022 18:19
Hep ayni senaryo biktik artik
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2022 16:46
Aldık bakalim bekliyoruz.2023 de nasıl olsa COD görmeyecez.Umarim Vanguarda ki hatalar karşımıza çıkmaz.Gerçi oyun şuan akıcı ve güzel olsa da 2.dunya savaşında herkes oldukça sıkıldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 2'nin ilk multiplayer haritası ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir