Monoton hayata pıçak çekeceğimiz oyun Mosaic PS4'e de geliyor

Hürcan Köse 14.11.2016 - 16:24
Among the Sleep'in yapımcısı Krillbite gururla sunar
Among the Sleep'i oynamış mıydınız? Oynamadıysanız tavsiye ederim. Neden diye soracak olursanız, Among the Sleep piyasadaki birçok korku oyunundan farklı, ilginç bir tema ve atmosfer ile karşımıza çıkmıştı. Benim de büyük bir keyifle oynayıp bitirdiğim Among the Sleep'ten sonra oyunun yapımcısı Krillbite Studio büyük bir sessizliğe gömülmüştü.

Aslında Mosaic'ten yeni bir oyunmuş gibi bahsettiğime bakmayın. Mosaic duyurulalı tam 6 ay oluyor. Ancak hem ben unutmuştum, hem de lafı çok fazla edilmemişti. Bugün oyunun PlayStation 4'e de geleceği haberini ve beraberinde oyunun ufak bir videosunu yayınlayan PlayStation Blog sayesinde Mosaic'i tekrar hatırlamış oldum. Eğer Mosaic'i daha önce duymadıysanız ve görmediyseniz, bu haber sizin için.

Tıpkı Among the Sleep gibi çok farklı ve ilginç bir sanat tasarımı ile karşımıza çıkacak olan Mosaic'te videoda gördüğümüz kadarıyla monoton gündelik hayata baş kaldıran ve aşırı depresif hayatını bir kenara itip, delirmeye başlayan bir adamı görüyoruz. Elbette bu benim çıkarımım. Siz videodan çok daha farklı bir anlam çıkarabilirsiniz.

Videoda ne anlatılıyor, oyun ne hakkında olacak kesin bir şey söyleyemiyorum ancak Mosaic'in gerçekten ilginç bir yapıma benzediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Oyun şimdilik PlayStation 4 ve PC'ye çıkacak gibi görünüyor. Ancak çok büyük ihtimalle Xbox One'a da gelecek. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 05:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2016 21:49
Baslik Cok Guzel Ya :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monoton hayata pıçak çekeceğimiz oyun Mosaic PS4'e de geliyor
İlginizi Çekebilir