Monster Hunter World için 14 dakikalık oynanış videosu geldi

Furkan Sakoğlu 23.08.2017 - 16:23
Oyun bize oldukça keyifli bir deneyim yaşatacakmış gibi gözüküyor
Capcom tarafından geliştirilen ve şimdiye kadar yalnızca Nintendo konsolları için satışa sunulan, ayrıca dünyada da gerçekten çok büyük bir kitle tarafından beğenilerek oynanan efsane seri Monster Hunter, Monster Hunter World ile birlikte PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformundaki oyunculara da sunulacak.

Tabii ki yeni nesil konsolların ve PC platformunun gücünü arkasına alarak Nintendo konsollarından çok daha gelişmiş grafikler ve mekanikler ile gelecek olan yapım, konsol ve PC sahiplerini oldukça mutlu edecek gibi gözüküyor. Oyun içerisinde birbirinden farklı araçlar ile hem canavar avlayacağımız hem de hayatta kalma savaşı vereceğimiz yapım, bakalım beklentileri karşılamayı başarabilecek mi? Bugün ise Monster Hunter World'den tamı tamına 14 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

İşte Monster Hunter World'ın Gamescom için yayınlanan yeni oynanış videosu:

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 22:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2017 19:33
Furkan cahilliğmi mazur gör ama bir şey soracağım.Bu oyunun senaryo modu var mı varsa iyi mi?

---------------------------------

Monster Hunter serisinin bir hikayesi var ancak oynanışa göre biraz daha geride kalıyor. Witcher serisinde canavar avladıdığın sekansları düşün. Monster Hunter esasında bunun üzerine kurulu. Tabii ki Witcher serisine nazaran, Monster Hunter canavar avlama konusunda detaylı bir oynanış mekaniğine sahip.

Furkan G.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World için 14 dakikalık oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir