Capcom şirket Monster Hunter World satışları ile epey kar etti

Nagihan Selin İnce 8.05.2018 - 13:50
Monster Hunter World Capcom'ın en çok satan oyunu oldu

Capcom, 31 Mart'da sona ermiş olan 2017 mali yıl sonu sonuçlarını açıkladı ve görünen o ki Capcom geçtiğimiz yıl en çok Monster Hunter World'den gelir elde etmiş. Açıklamaya göre, Monster Hunter World, Capcom tarihinin en yüksek kârlılık seviyesini elde etmiş şirket. Ayrıca, Monster Hunter World'ün kargo gönderileri 31 Mart itibariyle 7,9 milyon seviyesinde olduğunu da paylaşılan yıl sonu sonuçlarından görürken, Capcom'un diğer oyunu Resident Evil 7 Biohazard satışları 5,1 milyon seviyesinde güncellendi. 

Monster Hunter World şimdiye kadar Capcom'a en çok kâr getiren oyun oldu

İlişkili basın bildirisi, şirketin yıl içindeki başarılarının bir dökümünü içeriyordu. Monster Hunter World, yayıncının finansal performansına yalnızca "önemli ölçüde katkıda bulunmadı", aynı zamanda Capcom’un küresel operasyonlarını harekete geçiren uluslararası tanınırlığı da getirdi. 

Monster Hunter World şu an yalnızca konsollara çıktığı için ileride bu satış rakamlarının da artması bekleniyor. Üstelik yalnızca konsollarda satışı olan bir oyunun şu anda bu kadar yüksek satış rakamına sahip olması da şaşırtıcı. Ocak ayında konsollar için satışa çıkan oyun, içinde bulunduğumuz yılın sonunda bilgisayarlara da gelecek. 



Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2018 19:25
Şaka gibi re7 gibi bir efsane 5küsürde mhw gibi dandirik senaryosuz bir oyun 7 küsürde. Oyunculuk bitmiş ya
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2019 04:54
Aynen aynen asdfghjkl
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World, satışları ile Capcom ekibini kurtardı
İlginizi Çekebilir