Monster Hunter World'ün çıkış tarihi belli oldu

Hakan Hervenik 19.09.2017 - 11:36
Monster Hunter World çıkış tarihine kavuştu

Monster Hunter serisinin dünya çapındaki hayranları uzun bir süredir oyunun PlayStation'a dönüşünü bekliyordu. Bugün gerçekleşen Tokyo Game Show 2017'de ise Capcom, Monster Hunter World için yeni bir video yayınladı ve çıkış tarihini duyurdu.

Monster Hubter World'ün çıkış tarihi belli oldu

Sony'nin Tokyo Game Show panelinde gösterilen Monster Hunter World 26 Ocak 2018'de raflarda yerini alacak. Oyun hakkında ek olarak Capcom, oyunun digital deluxe edition versiyonunun olacağını ve yanında da birden çok zırh, saç tarzı ve fazlasını verecek. Collector's Edition versiyonuna da sahip olacak olan oyun, içerisinde Nergigante isimli yeni canavarın figürünü, oyunun müziklerinin kopyasını, art book ve özel collector kutusu içerecek. Oyunun ön sipariş bonusu ise hem dijital hem de fiziksel kopyalarda Origins isimli zırh barındıracak. 20 Eylül'den sonra oyunu ön sipariş yapabilirsiniz.

Konferans sırasında gösterilen son ürün ise Monster Hunter World temalı PlayStation 4 Pro oldu. Liolaues Edition olarak tanıtılan konsol, Monster Hunter temalı konsol ve controller ile birlikte oyunun çıkış tarihinde piyasaya sürülecek.

Monster Hunter World, PlayStation 4, Xbox One için 26 Ocak 2018'de geliyor. Oyunun PC sürümünün çıkış tarihi ise henüz belirtilmiş değil.

Tokyo Game Show 2017 bünyesinde yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 10:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World'ün çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir