Monster Hunter World'ün PC sürümü için beklenen açıklama yapıldı

Ersin Kılıç 4.01.2018 - 10:12
Birinci ağızdan PC versiyonu için açıklama geldi

Bu yılın ilk önemli oyunlarından biri olan Monster Hunter World için çıkış tarihi iyice yaklaştı. 26 Ocak'ta konsol çıkışını yapacak olan oyunun doğrulanan PC versiyonu için de büyük bir merak söz konusu. İşte yapım ekibi birinci ağızdan oyunun PC versiyonunun ne zaman çıkacağını açıklamış.

Monster Hunter World, PC'ye geliyor!

Konu ile ilgili oyunun resmi Youtube hesabından bir video yayınlandı. Yapım ekibinden Ryozo Tsujimoto, herkesin yeni yılını kutladıktan sonra oyunun PC versiyonu için bir açıklamada bulunmuş.

"Oyunu E3 2017'de duyurduktan sonra Gamescom, Tokyo Game Show, Paris Games Week ve PSX gibi etkinliklerde de gösterme şansı yakaladık ve burada serinin hayranları ile bir araya gelerek onlarca oldukça fazla geri dönüş aldık. Yani bizim için oldukça iyi bir yıl oldu. Ayrıca oyunun Aralık ayında gerçekleşen beta testlerine katılan herkese teşekkür ediyoruz." diyen Ryozo Tsujimoto, konsol versiyonu için çıkış tarihini bir kez daha paylaştıktan sonra oyunun PC versiyonu üzerinde de sıkı bir çalışma yaptıklarını ve PC versiyonunun Sonbahar aylarında karşımıza çıkacağını belirtmiş. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World'ün PC sürümü ne zaman çıkacak?
İlginizi Çekebilir