Monster Notebook ultra ince yeni Abra ve Tulpar oyun bilgisayarlarını tanıttı

Korhan ONUK 6.12.2018 - 10:46
Monster Notebook'un yeni modelleri tanıtıldı.

Ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarları ve sunduğu benzersiz satış sonrası destek ile Türkiye’deki oyuncuların en sevdiği markalardan biri olmayı başaran Monster Notebook, yeni ince ekran çerçeveli modellerini satışa sundu. Yalnızca 5mm inceliğindeki ekran çerçeveleriyle dikkat çeken modellerin ağırlığı ise 2,5 kilogram. 

Monster Notebook'un yeni modelleri ultra ince ve ultra güçlü olacak

Monster Notebook, Abra A7 ve Tulpar T7 serisi oyun bilgisayarlarına 8 yeni model ekledi. Yeni modeller gittikleri her yerde yüksek performanslı bir bilgisayara ihtiyaç duyan kullanıcıların işini kolaylaştırmak amacıyla üretilmiş. Masaüstü performansını ve deneyimi dizüstü bilgisayarda sunmayı amaçlayan firma, her yeni ürününde olduğu gibi yeni modellerinde de ince ve hafif kasalar kullanmış, taşınabilirliği bir üst seviyeye çıkarmış. 

Yeni Abra A7 ve Tulpar T7 modelleri kullanıcılara mümkün olan en yüksek performansı sunacak donanımlar barındırıyor. Gücünü Intel Core i7-8750H işlemcilerden alan modeller, yüksek grafik kalitesi için NVIDIA GeForce GTX 1060, 1070 ve 1080 ekran kartları kullanıyor. Ayrıca 2666MHz hızında çalışan bellekler ve saniyede 3500MB’a kadar okuma ve 3000MB’a kadar yazma hızı sunabilen süper hızlı SSD depolama birimleri cihazların diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Yeni modeller 17.3 ekran boyutuna sahip olacak, ancak ekran kenarlarındaki kalınlıklar 5mm'ye düşürüldüğü için, 15.6 inçlik bir dizüstü bilgisayar kasasında 17.3 inçlik ekrana sahip bir cihaz kullanmış olacaksınız. Firma bu ultra ince ve hafif kasa seçeneğini gelecekteki modellerde de sunmayı planlıyor.

Monster Notebook’un inceliği ve hafifliğiyle dikkat çeken yeni oyun bilgisayarı modelleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için şu adresi ve Monster Notebook mağazalarını ziyaret edin.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Notebook, ultra ince yeni Abra ve Tulpar oyun bilgisayarlarını tanıttı
İlginizi Çekebilir