Mortal Kombat filmi vizyon tarihi ertelendi

Burak Bahar 31.03.2021 - 13:29
Mortal Kombat filmi vizyon tarihi, yapılan yeni bir duyuru ile 16 Nisan tarihinden 23 Nisan'a ertelendi. HBO Max ve sinemalara bir hafta geç gelecek.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ikinci fragman ile beklentiyi yükseltmeyi ve hayranları heyecanlandırmayı başaran Mortal Kombat filmi vizyon tarihi ertelendi.

Ed Boon ve John Tobias tarafından yaratılmış ve "dövüş oyunu" dendiğinde ilk akla gelen Mortal Kombat'ın oyunlarından uyarlanan yeni filmin ilk fragmanı geçtiğimiz ay yayınlanmıştı.

Mortal Kombat filmi vizyon tarihi bir hafta ertelendi

Bir kaç gün önce de ikinci fragman yayınlanmış ve Mortal Kombat filmi vizyon tarihi sinemalarla aynı anda HBO Max'te 16 Nisan'da karşımızda olacaktı. IGN'den gelen bilgiye göre, HBO Max yaptığı tarih değişikliğini bir basın bülteni ile kendilerine duyurdu.

CNN, TNT, Cartoon Network gibi kanalları bünyesinde barındıran, dünyanın en büyük medya şirketlerin biri olan WarnerMedia'nın 2021'deki yayın stratejisine göre Mortal Kombat filmi, hem HBO Max'te hem de sinemalarda eş zamanlı olarak gösterime girecek.

Simon McQuoid: "Yeşil perdeyi sevmiyorum"

Film ile ilgili bir önceki haberimizde de bahsettiğimiz gibi Mortal Kombat filmi Avustralyalı ünlü film yapımcısı Simon McQuoid tarafından yönetilecek. Dikkat çeken bir diğer nokta ise Simon McQuoid'in Mortal Kombat ile ilk uzun metrajlı filmini çekecek olması. Kendisi oldukça deneyimli bir reklam yönetmeni. Daha önce PlayStation için "live-action" reklamlar da yönetmiş. Simon McQuoid bir grup röportajında "yeşil perdeyi sevmiyorum" vurgusu yapıyor. Bu durum kendisinin Mortal Kombat filmi vizyon tarihi öncesinde olabildiğince sinematik olarak ilerleyeceğini bizlere gösteriyor. Dünya çapında sevilen bu karakterlere hayat verdiği için çok şanslı olduğunu vurgulayan McQuid, bu değeri filme dönüştürme fırsatına sahip olduğu için kendini oldukça şanslı hissediyor.

Mortal Kombat filmi vizyon tarihi ertelendi

Simon McQuoid, serinin DNA'sına saygı duymanın önemini vurguluyor. İkonik karakterlerin oyun serisindeki hallerine sadık kalınacağını ve karakteristik özelliklerinin hemen hemen her yerde yansıtılacağa değiniyor. Bu da serinin dövüş sanatları ile devam ettiği, savaşların sadece "kan" uğruna kanlı olmadığı anlamına geliyor. Yalnız bu sizi yanıltmasın; film her ne olursa olsun vahşet ve şiddet sınırlarını zorlamayı amaçlıyor. Özgünlüğe ve öze olan bağlılık, Mortal Kombat'ın ikonik kadrosunu somutlaştırmak için kapsayıcı, çoğunlukla Asyalı bir kadro yaratmasına yol açtı. Öyle ki Liu Kang'i Ludi Lin; Raiden'a Tadanobu Asano ve Shang Tsung'a ise Chin Han hayat veriyor.

Mortal Kombat filmi vizyon tarihi 23 Nisan tarihine ertelendi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2021 10:02
Yeşil perdeyi sevmeyen adam mortal kombat ı yeşil perdeyle çekmiş haberi yok. Yada dalga geçiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 21:53
23 Nisan Mortal Kombat ve Çocuk Bayramı yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat filmi vizyon tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir