Ms. Marvel dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Özgür Deveci 17.12.2020 - 14:20
Geçtiğimiz yıl D23 etkinliğinden duyurulan Ms. Marvel dizisinin tüm oyuncu kadrosu ve gösterim dönemi belli oldu.

Disney Plus'ta yayınlanacak Ms. Marvel dizisinin oyuncu kadrosu ve gösterim dönemi belli oldu. 2019'da D23 etkinliğinde duyurulan, Kamala Khan'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk çıkışını içeren dizi, hayranlar tarafından heyecanla beklenen yapımlardan biri oldu. Daha önce Kamala Kahn'ı yani nam-ı diğer Ms. Marvel'ı oynaması için, Kanadalı aktrist Iman Vellani ile anlaşılmıştı. Yeni paylaşılan bir habere göre, dizinin tüm oyuncu kadrosu açıklandı. Disney Plus platformunda yayınlanacak olan dizinin çekimleri halen devam ediyor. Dizi, önümüzdeki senenin sonlarına doğru yayınlanacak.

Dizinin diğer oyuncuları arasında Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer ve Nimra Bucha olmak üzere genç ve ünlü isimler yer alıyor. Vellani'nin rolünü üstlendiği karakter New Jersey'de yaşayan, Captain Marvel hayranı olan ve süper güçlere sahip olan 16 yaşında bir Müslüman genç olacak. Karakter, şekil ve boyutu değiştirme konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip olacak ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için diğer süper kahramanlar gibi idealist bir tutum sergileyecek.

Ms. Marvel dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Ms. Marvel dizisi, 2021'in sonlarında Disney Plus'ta yayınlanacak

Dizinin duyurulmasından sonra bile Ms. Marvel ile ilgili detaylar büyük ölçüde gizli tutuldu. Başrol oyuncusu Iman Vellani'nin geçtiğimiz sonbaharda sete gelmeden önce Kamala Khan olarak rol aldığı belirtildi. Ancak, bu bile Marvel tarafından hemen onaylanmadı. Dizinin ilk bakışı Kevin Feige tarafından Disney'in Investor Day etkinliğinde paylaşıldı. Yine de, Marvel tarafından dizi hakkında çok fazla bilgi verilmedi ama resmi olarak artık çok daha fazlasını biliyoruz.

Ms. Marvel'ın yanı sıra, Disney Plus için sekiz dizi daha duyurulmuştu. Bunlardan WandaVision, 15 Ocak'ta; The Falcon and the Winter Soldier ise 9 Mart'ta gösterime girecek. Önümüzdeki senenin Mayıs ayında Loki dizisi yayınlanırken, spekülatif animasyon dizisi What If ...? yaz aylarında çıkacak. Ms. Marvel dizisi henüz yapım aşamasında. Ancak Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'in başrolü paylaştığı Hawkeye, 2021 sonlarında çıkış yapacağı geçtimiz günlerde duyuruldu. 2021'den sonrasında ise, She-Hulk ve Moon Knight yapımlarını izleyeceğiz. 2022'de izleyici ile buluşacak bu iki yapımın çıkış dönemleri dahi açıklanmadı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2020 21:57
Bol bol yahudi, göçmen ve siyahi isteriz. bol bol yapın şu kısa sürede de doyun artık kurtulalım :)
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2020 19:06
işte aradığım yorum <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ms. Marvel dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu
İlginizi Çekebilir