My Friend Pedro mobil oyunu Ripe For Revenge duyuruldu

Eren Eroğlu 6.07.2021 - 15:21
Devolver Digital, resmi YouTube kanalından 5 Ağustos'ta çıkacak olan My Friend Pedro: Ripe For Revenge mobil oyununu duyurdu.

DeadToast Entertainment'in geliştirdiği ve Devolver Digital tarafından yayınlanan seriye yeni bir mobil oyun duyuruldu. Devolver Digital'in resmi YouTube kanalından dün paylaştığı My Friend Pedro: Ripe For Revenge fragmanı ile oyunun çıkış tarihi 5 Ağustos olarak açıklandı.

My Friend Pedro mobil oyunu Ripe For Revenge duyuruldu

Oyun, dostumuz Pedro'nun ailesini kaçırıp onu ölüme terk edenleri bulup, intikamını almaya çalışacağımız bir konu işleyecek. Bizlere aksiyon dolu 37 level sunarken bazı bölümlerde yayayken bazı bölümlerde motosiklet ve kaykay kullanabileceğiz.

My Friend Pedro mobil oyunu Ripe For Revenge duyuruldu

Oyun, 5 Ağustos'ta tamamen ücretsiz bir şekilde çıkacak. 5 Temmuz'da Devolver Digital resmi YouTube sayfasından paylaşılan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Serinin ilk oyunu olan My Friend Pedro, 20 Haziran 2019'da Steam'de çıkış yapmıştı. Oynanışı ve bölüm tasarımları ile öne çıkan bu yapım, oyuncular tarafından olumlu geri dönüşler almayı başarmış ve sevilen oyunlar arasına girmişti. DeadToast Entertainment ve Devolver Digital'in bu tarz bir seriye mobil oyunu çıkaracak olması güzel bir sürpriz oldu diyebiliriz.

Tamamen Free-to-play olacak olan bu oyun 6 Ağustos tarihinde Android ve iOS cihazlara çıkışını gerçekleştirecek. Fragmanda gördüklerimiz kadarı ile konuşacak olur isek oyun, tekrardan oynanışı ile ön plana çıkacak bir yapım olacak gibi gözüküyor. Buraya tıklayarak, ücretsiz bir şekilde oyuna ön kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
My Friend Pedro mobil oyunu Ripe For Revenge duyuruldu
İlginizi Çekebilir