My Friend Pedro'nun ücretsiz mobil oyunu, an itibariyle çıktı

Eren Eroğlu 5.08.2021 - 15:41
My Friend Pedro'nun ücretsiz mobil oyunu olarak karşımıza çıkan yapım, bizlere bambaşka bir intikam hikayesi vaat ediyor.

Geçtiğimiz ay Devolver Digital tarafından resmi olarak duyurulan My Friend Pedro'nun ücretsiz mobil oyunu; My Friend Pedro: Ripe for Revenge an itibariyle ücretsiz bir şekilde erişilebilir durumda. Bir intikam hikayesini konu alan yapım, oyunculara 37 farklı bölümden oluşan bir macera sunuyor. Ayrıca tüm iOS ve Android cihazlarınızdan ücretsiz bir şekilde erişebileceğiniz bu yapım, bazı can sıkıcı oyun içi satın alım unsurları içermekte.

My Friend Pedro'nun ücretsiz mobil oyunu, an itibariyle çıktı

Oyun, bugün içerisinde Türkçe dil desteği ile birlikte çıkarken, içerdiği bazı oyun içi satın alma unsurları ile büyük bir oyuncu topluluğundan tepki çekmiş bulunuyor. 37 farklı bölümden oluşan ve zaman zaman yeni oynanış mekanikleri sunan bu yapımda kontrol noktaları maalesef ücretli bir şekilde satılıyor. Oyun içerisinde 15. bölüme gelen birisi orayı geçemediği takdirde ve düşmanlar tarafından yakalandığında oyuna en baştan (Öğretici kısmından) başlamak zorunda kalıyor. Kontrol noktalarını aktive etmek, yani kaldığınız bölümden başlamak için 28 TL'lik (iOS ve Android taraflarında fiyat değişiklik gösterebilir.) bir meblağ ödemeniz gerekiyor.

My Friend Pedro'nun ücretsiz mobil oyunu, an itibariyle çıktı

Ücretsiz mobil oyun olarak tanıtılan yapımın, oyun içerisinde bu kadar temel bir ögeyi ücretli olarak barındırması oyuncuların tepkisini oldukça çekmiş gibi gözüküyor. 37 farklı bölümden oluşan My Friend Pedro: Ripe for Revenge'i herhangi bir ücret ödemeden bitirme yolu ise oldukça zorlu olabilir. Şimdiden yüz binlerce kişi tarafından indirilen yapım, oyuncular tarafından olumsuz karşılanan bu unsur dışında, oldukça olumlu yorumlarda almış. My Friend Pedro'nun oynanış kısmını mobil tarafa uyarlamış olan ekip oldukça başarılı bir iş çıkarmış diyebiliriz. Oyunun kontrolleri ilk başlarda her ne kadar değişik gelse de ilerleyen bölümlerde alışmaya başladığınız ve alıştıkça eğlendiğiniz bir yapıma dönüşüyor.

My Friend Pedro'nun ücretsiz mobil oyunu, an itibariyle çıktı

Oyun, her ne kadar bu tarz bir oyunun mobil versiyonundan bekleyeceğimiz her şeyi bizlere sunuyor olsa da, kontrol noktası gibi temel bir unsurun paralı olmasıyla oldukça büyük bir oyuncu kitlesi kaybına uğrayacaktır. My Friend Pedro: Ripe for Revenge, ücretsiz mobil oyun olarak tanıtılmayıp, direkt olarak ücretli bir yapım olarak karşımıza çıksaydı muhtemelen kullanıcılar tarafından çok daha olumlu yorumlar alacak ve daha çok sevilen bir yapım haline gelecekti. Eğer oyunu oynamak istiyorsanız, an itibariyle tüm iOS ve Android mobil cihazlarınızdan ücretsiz bir şekilde indirerek oynayabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 10.08.2021 08:46
Az bir şey kafa olsa arada reklam çıkarırlardı. Herkesten bir lira alsak zenginiz kafasını anlamak zor. Oyun güzel ama pahalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 09:46
Ücretsiz indirdiğinize aldanmayın para vermeden bölüm geçme şansınız yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
My Friend Pedro'nun ücretsiz mobil oyunu, an itibariyle çıktı
İlginizi Çekebilir