Naughty Dog’un çok oyunculu yeni oyunundan ilk ayrıntılar

Efdal Erdem 9.06.2022 - 23:06
Naughty Dog, Summer Game Fest sırasında yeni oyunlarına değindi ilk görüntüleri paylaştı. “Şimdiye kadar yaptığımız en büyük oyun olacak” denildi.

Summer Game Fest 2022’de konuşma fırsatı yakalayan Naughty Dog, yeni projeleri hakkında konuştu. Aslında Haziran ayında gerçekleşen E3’ün bu yıl iptal edilmesi birçok geliştiricinin başka etkinliklere yönelmesine sebep oldu. Başlıca oyun duyurularına yer verilen sunumu yaklaşık 230 bin kişi YouTube üzerinden canlı takip ediyor. 

Naughty Dog’un çok oyunculu oyunu hikayeye de sahip olacak

Naughty Dog başkanlarından Neil Druckmann, The Last of Us: Remake’in gelmesinden duydukları heyecanın oyuncular tarafında da olmasından dolayı olan memnuniyetini dile getirdi. “Çıkışından 9 yıl geçmesine rağmen hala takipçilerimizden mektuplar ve mesajlar alıyoruz. İnsanlar oyunlarımızdan ne kadar etkilendiklerini anlatıp teşekkür ediyorlar.” Dedikten sonra Neil, 10 Milyon adet satan The Last of Us 2’nin başarısı için oyunculara da teşekkür ediyor.

Naughty Dog’un çok oyunculu yeni oyunundan ilk ayrıntılar

Neil Druckmann, stüdyonun uzun dönem başarısı sayesinde çalışma alanlarını ve dolayısıyla çalışmalarını büyümekte olduklarını belirtiyor. “Hiç olmadığı kadar çok projeyi yüklendik.” diyerek yeni bir kıyamet sonrası çok oyunculu oyun üzerinde çalıştıklarını açıklıyor. Oyuna dair sadece bir görsel gösterilirken, yapımın bir hikayeye de sahip olacağına değiniyor.

Yayın sırasında gösterilen konsept görseliyle, oyunun Amerika’da, Naughty Dog takipçilerinin oldukça kolay anımsayabilecekleri, bir bölgede geçtiği belirtiliyor. Görselde zombimsi yaratıkları görmek mümkünken çökmüş bir medeniyet ve devasa bir kum fırtınası da gözlerden kaçmıyor. 

The Last of Us ve Uncharted geliştiricilerinin oyun üzerinde çalışacağını belirten Neil ayrıca “Şimdiye kadar yaptığımız tüm oyunlardan daha büyük olacak.” diye ekliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 10:25
Remake di multiplay di derken böyle böyle bir devrin sonunu getireckler. Efsane olmuş hikayeli oyunlar zor oynarız artık. İki nesil sonra ortada ne gow kalır , ne lou. Unchartedi gömdüler bile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2022 23:10
Yeter artık be kardeşim! Yakında Need for speed battleroyalde gelir! Bu oyunun online moduna gerek yok!
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 00:06
Max payne 1-2 remake ile beraber max payne battle royale gelir mi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naughty Dog’un çok oyunculu yeni oyunundan ilk ayrıntılar
İlginizi Çekebilir