Army of the Dead yayın tarihi belli oldu

Özgür Deveci 24.02.2021 - 12:42
Zack Snyder imzası taşıyan zombi filmi Army of the Dead, 21 Mayıs 2021 tarihinde Netflix'te gösterime girecek.

Zack Snyder’in yönetmen koltuğunda oturduğu zombi filmi Army of the Dead, 21 Mayıs 2021 tarihinde Netflix'te yayınlanacak. Filmin yönetmeni Snyder, Twitter hesabından paylaştığı duyuruyla filmin afişini ve gösterim tarihini yayınladı. Ayrıca Perşembe günü bir teaser geleceğini de açıkladı.

2008 yılında Universal Studios ve Warner Bros. Pictures'in yapımcılığını üstlendiği ve Matthijs van Heijningen Jr.'ın yönettiği Army of the Dead, 2004 yapımı Dawn of the Dead filminin devamı olarak duyuruldu. Ancak, proje hiçbir zaman gün yüzüne çıkmadı. Ocak 2019 tarihinde Netflix tarafından hakları satın alınan filmin yönetmen koltuğuna Zack Snyder getirildi. Snyder ayrıca, Shay Hatten ve Joby Harold ile birlikte kendi hikayesini konu alan bir senaryoyu da kaleme aldı.

Army of the Dead yayın tarihi belli oldu

Army of the Dead, 21 Mayıs 2021 tarihinde Netflix'te yayınlanacak

Army of the Dead, bir zombi salgını sırasında Las Vegas kumarhanesinde soygun girişiminde bulunan bir grup paralı askerin maceralarını konu alacak. Filmin oyuncu kadrosunda Dave Bautista (Scott Ward), Ella Purnell (Kate Ward), Ana de la Reguera (Cruz), Garret Dillahunt (Frank Peters), Raúl Castillo (Mikey Guzman), Omari Hardwick (Vanderohe), Tig Notaro (Marianne Peters), Nora Arnezeder (Lily), Matthias Schweighöfer (Ludwig Dieter), Samantha Win (Chambers), Theo Rossi (Burt Cummings), Huma Qureshi (Geeta), Hiroyuki Sanada (Hunter Bly) ve Richard Cetrone (Zeus) yer alıyor.

Bir prequel filmi ve anime dizisiyle birlikte Army of the Dead, yeni bir seriye dönüştürülüyor. Filmin başrol oyuncularından Matthias Schweighöfer, aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor. Zack Snyder'ın yapım şirketi The Stone Quarry tarafından çekilen filmin ortakları arasında, Snyder'ın eşi Deborah Snyder ile birlikte Wesley Coller bulunuyor.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyor sunuz? Kimler Zack Snyder'in Army of the Dead filmini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Army of the Dead yayın tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir