Netflix'e yeni bir Godzilla animesi geliyor

Özgür Deveci 7.10.2020 - 16:37
King of the Monsters evrenini genişletecek yeni anime dizisi Godzilla: Singular Point, Netflix'e geliyor. Detaylar haberimizde!

Netflix, yeni bir Godzilla anime dizisi sipariş etti. Godzilla: Singular Point adındaki anime dizisi, Netflix'in King of the Monsters evrenini genişletiyor. Yayıncı firma daha önce üç Godzilla animesini piyasaya sürmüştü. Planet of the Monsters 2017'de, City on the Edge of Battle ve The Planet Eater'da 2018'de piyasaya çıktı.

Singular Point, filmlere doğrudan bağlı olmayacak. Tamamen yeni bir hikayeye ve oyuncu kadrosuna sahip olacak. Dizinin önümüzdeki sene içerisinde yayınlanması planlanıyor. Yapım, Japon yönetmen Atsushi Takahashi'den geliyor.

Netflix'e yeni bir Godzilla animesi geliyor

Netflix'e yeni bir Godzilla animesi geliyor

Netflix'te yayınlanacak yeni anime dizisinde şu isimler yer alıyor. Doraemon filmlerinin bestecisi ve Yowamushi Pedal gibi dizilerde çalışmış Kan Sawada, dizinin editörü ve yazarı olarak ilk televizyon projesini gerçekleştirecek olan Japon bilim kurgu yazarı Toh Enjoe, karakter tasarımcısı olarak Blue Exorcist ve Jump Square popüler çizgi roman serisinin yaratıcısı Kazue Kato ve geçmiş çalışmaları Princess Mononoke, Spirited Away ve The Wind Rises gibi ikonik Studio Ghibli filmlerini içeren ünlü animatör Eiji Yamamori bulunuyor.

Anime stüdyosu, kemikleri elle çizilmiş ve bilgisayarla animasyon stillerini birleştiren Studio Orange ile projeyi ortaklaşa yapacak. Godzilla, yaratığın 1954'teki ilk çıkışından bu yana dünya çapında popüler kültürün temelini oluşturdu ve o zamandan beri yaklaşık 40 uzun metraj filmi çekildi. Çoğunlukla Japon filmlerinde merkezi bir figür olmasına rağmen, birkaç Amerikan yapımı da bulunmaktadır. Bunlardan en yenisi 2019'da vizyona giren King of the Monsters filmiydi. Ayrıca önümüzdeki sene içerisinde Amerikan yapımı Godzilla vs. Kong filmi de sinemaseverler ile buluşacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'e yeni bir Godzilla animesi geliyor
İlginizi Çekebilir