Nintendo Switch Online hizmetine yeni oyunlar eklendi

Batuhan Bolat 2.07.2022 - 11:16
Nintendo Switch Online Expansion Pass'te bazı klasik oyunlar da dahil olmak üzere hizmete eklenen dört yeni oyun mevcut.

Nintendo Switch Online ilk çıktığında birçok kullanıcı abonelik hizmetinin bu paraya değip değmediğini merak ediyordu. Xbox ve PlayStation aboneliklerinden çok daha ucuza mal olsa da, Nintendo Switch Online başlangıçta bazı temel özelliklerden yoksundu. Kullanıcılar halen bu hizmetin fiyatına değip değmediğini merak ediyor. Ancak hizmete eklenen Pokemon Snap ve Kirby 64 gibi yeni oyunlarla ve oyun yelpazesinin genişlemesiyle abonelik hizmetine değer katıyor gibi görünüyor.

Nintendo Switch Online üyelik servisine dört yeni oyun eklendi

Nintendo Switch Online Expansion Pass paketine dört yeni oyun ekleniyor. Eklenen oyunlar resmi YouTube hesabında videoda gösterildi. Oyunların tümü Sega'nın Genesis/Mega Drive konsolundan klasikler yer alıyor. Eklenen oyunlar Zero Wing, Comix Zone, Mega Man: The Wily Wars ve Target Earth olarak karşımıza çıkıyor.

İlginizi çekebilir: SEGA'nın yeni FPS oyunu HYENAS duyuruldu

Zero Wing, oyuncunun gezici uzay korsanları grubunun lideri olan Cats'i durdurması gereken bir uzay macerası oyunu. Comix Zone ise Batılı çizgi roman sanatçılarının çalışmalarından büyük ölçüde ilham alan benzersiz bir stile sahip olmasıyla bilinir ve hikayesinde çizgi roman yaratıcısı Sketch Turner rolünü üstlenen oyuncu bile vardır. Sketch kendisini kendinin yaptığı bir romanın içerisinde bulur ve kaçmak için mutant düşmanlarla savaşmak zorundadır. Mega Man: The Wily Wars oyununda ise orijinal Mega Man maceralarına götürüyor ve ünlü Dr. Wily'nin şeytani yaratıklarına karşı savaşırken buluyoruz. Target Earth ise bilim kurgu temalı bir aksiyon platform oyunu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 13:15
GBA oyunları ekleseler expansion pass alınır ama işte gba yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch Online hizmetine yeni oyunlar eklendi
İlginizi Çekebilir