Nintendo Switch platformuna gelecek 7 EA oyunu

Özgür Deveci 23.06.2020 - 15:50
Burnout Paradise, Apex Legends, FIFA 21, Lost Random ve daha fazlası yakında Nintendo Switch konsoluna geliyor. Detaylar haberimizde!

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen EA Play Live sunumu sırasında Electronic Arts, Nintendo Switch konsolu için desteğini artıracağını ve bu yıl 7 EA oyununun Switch'e geleceğini açıklamıştı. Bunun üzerine Respawn'ın sosyal medya sorumlusu Alex Ackerman'da "Gelecek 12 ay içerisinde Electronic Arts'dan Switch için 7 yeni oyun gelecek." ifadelerinde bulundu.

Bu oyunlardan Burnout Paradise geçtiğimiz hafta Switch için piyasaya çıktı. Önümüzdeki sonbahar aylarında da Apex Legends'ın geleceği etkinlikte duyuruldu. Burnout Paradise ve Apex Legends'a ek olarak FIFA 21 ve Lost Random oyunlarının da Switch'e geleceği doğrulandı. Böylece bu 7 oyundan dördünü öğrenmiş olduk. Peki, geriye kalan 3 oyun hangileri? The Sims 4, Titanfall 2 belki de Unreal Engine ile geliştirilmiş bir Star Wars Jedi: Fallen Order? Maalesef, bu oyunların hiçbiri Switch'e gelmiyor ya da en azından Electronic Arts, gelecek yıl onları Nintendo'nun konsoluna taşımayı planlamıyor. Ancak VentureBeat'ten Jeff Grubb bu oyunlardan birinin Need for Speed: Hot Pursuit Remastered olduğu söylüyor. Bu oyunların tam listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Nintendo Switch platformuna gelecek 7 EA oyunu

Nintendo Switch platformuna gelecek 7 EA oyunu

Electronic Arts, 7 oyundan ilk dördünü EA Play Live sunumunda duyurmuştu. VentureBeat'ten Jeff Grubb'da güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere göre diğer 3 oyunu şöyle özetliyor. "Velan Studios tarafından geliştirilen bir oyun, PopCap Games ekibinin geliştirdiği Plants vs. Zombies Battle for Neighborville ve Criterion Games tarafından yapılan popüler yarış oyunu Need of Speed: Hot Pursuit Remastered". Ayrıca Grubb, bu oyunlardan Need for Speed: Hot Pursuit'in, Burnout Paradise gibi Nintendo Switch platformuna ek olarak diğer konsollara ve hatta PC'ye de geleceğini belirtti.

Nintendo Switch platformuna gelecek EA oyunlarının tam listesi

1. Burnout Paradise

2. FIFA 21

3. Apex Legends

4. Lost in Random

5. Bir Velan Studios oyunu

6. Need For Speed: Hot Pursuit Remastered

7. Plants vs. Zombies Battle for Neighborville

Son olarak Nintendo Switch için hangi Electronic Arts oyunlarını görmek istediğinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2020 15:15
Sims2 veya 3 gelse çok iyi olurdu :/
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 10:28
Need for speed Carbon veya most wanted gelse süper olur sims de olmalı bencede
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch platformuna gelecek 7 EA oyunu
İlginizi Çekebilir