Oddworld Soulstorm çıktı

Burak Bahar 6.04.2021 - 14:07
Platform türünü RYO unsurları ekleyerek geliştiren, karanlık bir hikayeye sahip Oddworld Soulstorm bugün itibariyle çıktı!

Arkasında pek çok geliştiricinin yer aldığı ve çokça kez ertelenen Oddworld Soulstorm nihayet piyasaya sürüldü. 2014 yılındaki Oddworld: New 'n' Tasty! ve 1998 yılındaki Oddworld: Abe's Exoddus'un yeniden tasarımı olan Oddworld: Soulstorm, Oddworld Inhabitants tarafından Microsoft Windows, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştirilen ve yayınlanan bir platform oyunu olarak karşımıza çıktı. 6 Nisan 2021, yani bugün itibariyle de piyasaya sürüldü.

Oddworld Inhabitants'ın yanı sıra Just Add Water, Sabotage Studio, Frima Studio ve Fat Kraken Studios gibi geliştiricilerin de katkıda bulunduğu oyun, Epic Games Store aracılığıyla PC'de yayınlandı. Ana ekip, nihai çıkışı kutlamak için oyunun aşağıda bulabileceğiniz bir çıkış fragmanını yayınlandı:

Oddworld Soulstorm özellikleri

Oddworld Soulstorm geleneksel platform oyunlarından farklı olarak içeriğinde devasa sinematik ölçeği ve nefes kesici görsellerle dolu garip ve harika bir 2.9D ortamı sunuyor. Bu 3D'ye yakın perspektif oyuncunun eş zamanlı olarak daha büyük ölçek, hareket ve derinlik yakalamasına yardımcı olacak. İkmalleri yağmalayacak, silahlar yapacak ve bulmacalar çözeceksiniz. Daha da açıklayıcı olmak gerekirse kaynak toplamak için düşmanları gasp edecek ve çöp kutularını arayacaksınız. Bunları otomat makinelerinde takas ederek oyundaki görevleri rahat tamamlamanız için fazlaca yöntem geliştirebileceksiniz. Bunun yanı sıra yağmalanan kaynakları ve otomat makinesi ürünlerini kullanarak karakterlere ve engellere karşı silah veya araç olarak kullanabileceğiniz eşyalar yaratabileceksiniz.

Oyuncular; yanlışlıkla bir kalkışmayı başlatan ve Mudokon'lara, Magog Cartel ile gezegenin hâkimine karşı verdikleri özgürlük mücadelesinde öncülük etmesi gereken isteksiz bir kahraman olan Abe'yi yönetecek.

Oddworld Soulstorm çıktı

Platform türünü RYO unsurları ekleyerek geliştiren ve oyuncunun agresif veya pasif bir şekilde istediği gibi oynamasına imkan sağlayan Oddworld Soulstorm zanaat, yağma, platform ve gizlilik unsurlarını içeren patlayıcı bir aksiyon macera oyunu. İnsanlığın ironilerine ışık tutan farklı bir mizah anlayışı sunan, karanlık bir hikayeye sahip. Abe'i ve kalkışmayı engellemek için propagandadan kaba kuvvete ve ölümcül şiddete kadar elindeki tüm zengin imkânları kullanacak karşıt bir güce karşı yapılan imkânsız bir kaçışın hikayesini anlatıyor.

Fragmanın keyfini çıkarın! Daha fazlası için oyunun Epic Games Store bağlantısını inceleyebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2021 12:35
İnceleme nerde alooooooooooooo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 10:32
adamlar ps5 de bedava verdi bu ay
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 00:11
"""1440ps5"""
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 17:38
Sözde yeni nesil ps5 oyunu 1440p de çalıştırabiliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oddworld Soulstorm çıktı
İlginizi Çekebilir