Oppo, Dynaudio ile geliştirdiği yeni kulaklığını tanıttı: Oppo Enco Free2

Ersin Kılıç 7.10.2021 - 11:07
OPPO, Danimarka merkezli hoparlör üreticisi Dynaudio ile iş birliğinin ikinci ürünü olan Enco Free2 kablosuz kulaklık modelini tanıttı.

OPPO, Danimarka merkezli hoparlör üreticisi Dynaudio ile iş birliğinin ürünü olan yeni nesil gerçek kablosuz kulaklık modeli Enco Free2'yi Türkiye pazarında tüketicilerle buluşturdu. Kulaklıklar, kullanıcıların yalnızca kendi kulaklarına göre özelleştirilebilen ve kaliteli bir ses deneyimi elde edebilmeleri için ek bir kişiselleştirilmiş ses güçlendirme özelliği ile donatıldı. Bu harika özellikler dizisini, üç mikrofonlu çağrıda gürültü engelleme, optimize edilmiş kullanım konforu ve 30 saate kadar sürebilen pil ömrü takip ediyor. Üç çekirdekli ANC yongasıyla mükemmel şekilde çalışan ve türünün tek örneği olan kişiselleştirilmiş aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi, gürültüyü etkileyici bir biçimde 42 dB'de engelleyebiliyor. OPPO Enco Free2, gerçek kablosuz kulaklık sektörünü yeni bir boyuta taşıyor. 

Oppo yeni kablosuz kulaklığını tanıttı: Oppo Enco Free2

Oppo, Dynaudio ile geliştirdiği yeni kulaklığını tanıttı: Oppo Enco Free2

Şehrin gürültüsü arttıkça, etkili bir gürültü engelleme artık bir ihtiyaca dönüşüyor. İşte tam burada OPPO Enco Free2 gerçek kablosuz gürültü engelleyici kulaklığının kişiselleştirilmiş ANC özelliği devreye giriyor. OPPO akustik ekibinin gerçek kullanıcı deneyimi verilerini toplayarak ve gerçek kulak testleri yaparak geçirdiği sayısız saatlerin bir ürünü olan kişiselleştirilmiş ANC, sektör lideri bir teknoloji... Bu özellik etkinleştirildiğinde, OPPO Enco Free2, gürültü engellemede kullanacağı ses eğrisini ve algoritmasını kullanıcının kulak kanalının yapısına göre optimize ediyor. 

OPPO Enco Free2, büyük miktarda veriyi işleme konusunda uzmanlaşmış üç çekirdekli bir ANC çipi ile bir araya geldiğinde, 42 dB'ye kadar gürültü engelleme aralığına sahip oluyor. Hibrit ANC özelliği ise geliştirilmiş rüzgar gürültüsü önleme kanalı ve hızla değiştirilebilen Saydamlık Modu ile yeni nesil kulaklıkların gürültü engelleme deneyimini bizlere sunuyor.

Özelleştirilmiş eğlence

Kişiselleştirilmiş ANC özeliği, OPPO Enco Free2 kablosuz kulaklığın sunduğu kullanıcı odaklı tek özellik değil. Kulaklık ayrıca kişiye özel ses keyfi sunan kişiselleştirilmiş ses güçlendirme yeteneğine de sahip. OPPO Enco Free2, kullanıcının kulağına göre uyarlanmış bir ses dengeleme algoritması ve ses eğrisi oluşturmak için kullanıcının duyma hassasiyetini değerlendiren bir test uyguluyor. OPPO Enco Free2 kulaklığı kullandığınız sürece, baslar, ortalar ve tizler, hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacağınız kadar net oluyor.

Oppo, Dynaudio ile geliştirdiği yeni kulaklığını tanıttı: Oppo Enco Free2

Üç mikrofonla çağrıda gürültü engelleme 

OPPO, Danimarkalı ses devi Dynaudio ile birlikte geliştirdiği Enco X modelinden sonra OPPO Enco Free2'nin sesini birlikte ayarlamak için güçlerini bir kez daha birleştirdi. Kullanıcıların kaliteli sesli aramaların keyfini çıkarması için OPPO Enco Free2 kablosuz kulaklık, üç mikrofonla çağrıda gürültü engelleme özelliğiyle donatıldı. Özelliğin tasarımı, çevredeki gürültüyü azaltırken insan sesini iyileştiriyor, özellikle rüzgar sesine ve gürültülü ortamlara karşı etkili bir çözüm sunuyor.

Tasarımı özenle geliştirildi

Tasarımı özenle geliştirilen OPPO Enco Free2'nin şarj kutusu, OPPO Enco X kulaklığın avuca mükemmel şekilde oturacak şekilde optimize edilmiş olan çakıl formundaki oval şeklinin mirasını sürdürüyor. Kolay açılan kapak, ışıkla dans eden hoş bir eğime sahip. Bununla birlikte OPPO Enco Free2 kablosuz kulaklığın boyutu ve şekli, kulağa rahatça oturacak şekilde ayarlandı. Kulaklığın gövde kısımları, sofistike bir dokunuş katan ışıltılı bir parlaklığa sahip. Ayrıca, dokunmatik kontrol alanının tasarımında, kullanıcıların nereye dokunacaklarını bakmadan anlamaları için dokunsal ve geometrik bir ekleme bulunuyor.

Ultra düşük gecikme, ultra uzun pil ömrü

OPPO Enco Free2 kablosuz kulaklığın ses iletim teknolojisi ve pil ömrü neredeyse amiral gemisi mükemmelliğinde. Düşük gecikmeli Bluetooth 5.2 iletimi ile donatılan kulaklık, oyun sırasında görüntü ve sesi kullanıcılara senkronize bir şekilde sağlıyor. Pil ömrüne gelince, OPPO Enco Free2 kablosuz kulaklık, şarj kutusuyla birlikte 30 saate kadar kullanılabiliyor. Bununla birlikte OPPO Enco Free2, IP54 toza ve suya dayanıklılık sertifikasıyla birlikte geliyor.

Siyah ve beyaz renklere sahip kablosuz kulaklık modeli OPPO Enco Free2'nin, Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 899 TL.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oppo, Dynaudio ile geliştirdiği yeni kulaklığını tanıttı: Oppo Enco Free2
İlginizi Çekebilir