Oppo Watch özellikleriyle kış sporlarında öne çıkıyor

Ersin Kılıç 3.02.2021 - 11:00
OPPO'nun tarz sahibi akıllı saati OPPO Watch, kayak sezonunun başladığı bu dönemde kış sporları yapanların vazgeçilmezi oluyor.

OPPO'nun tarz sahibi akıllı saati OPPO Watch, kayak ve snowboard gibi kış sporları yapanların da vazgeçilmezi oluyor. 41mm ve 46mm olmak üzere iki farklı boyu bulunan OPPO Watch'un kablosuz bağlantı özellikli her iki boyu da manganez ve silikon katkılı 6.000 seri alüminyum alaşımlı çerçeveye sahip. Şıklığınızı tamamlayan OPPO Watch, kayak ya da snowboard yaparken akıllı telefona erişmenizin güç olduğu durumlarda da yardımınıza yetişiyor.

Sizi arayanlar size her zaman ulaşabilir

Kayak ya da snowboard yaparken akıllı telefonu elde tutmak imkansız hale geliyor. OPPO Watch, siz kayak yaparken, size gelen çağrıları, SMS mesajlarını ve mobil uygulama bildirimlerini size gösteriyor. Dilerseniz size gelen çağrıları akıllı saatiniz üzerinden de cevaplayabiliyorsunuz. Ya da tamamen uzak kalmak istediğiniz durumlarda OPPO Watch'un 'Rahatsız Etmeyin' modunu aktif hale getirebiliyorsunuz.

Fiziksel verilerinizi takip ediyor

OPPO Watch, sahip olduğu üstün özelliklerle birlikte kalp atış hızı ve nabız gibi fiziksel verilerinizi de takip ederek sağlığınızı koruyor. Her zaman açık olan nabız izleme özelliği sağlığınızı kontrol altında tutuyor. Günün yorgunluğunu üzerinizden atarak ertesi güne zinde başlamak için OPPO Watch'un ileri düzey uyku izleme özelliği her gece uyku durumunuzla ilgili kayıt tutuyor. 

Oppo Watch özellikleriyle kış sporlarında öne çıkıyor

15 dakikalık şarj ile 16 saatlik kullanım

OPPO Watch 46mm akıllı güç yönetimi ile 36 saate kadar çıkabilen pil ömrü sunuyor. Güç tasarrufu modunda çalışırken pil 21 güne kadar dayanabiliyor. VOOC hızlı şarj teknolojisi sayesinde 15 dakikalık şarj ile 16 saatlik kullanım sağlayabiliyorsunuz. Dağın zirvesindeyken, şarjınızın azalması durumunda 'Güç Tasarrufu Modu'nu aktif hale getirebiliyor ve pil ömrünü uzatabiliyorsunuz.

Tarza uygun ekran

OPPO Watch, yapay zeka görüntüleme fonksiyonuyla günlük görünüşünüzü de tamamlıyor. Kayak ya da snowboard yaparken tercih ettiğiniz kıyafetlerin fotoğrafını HeyTap Health uygulamasıyla çekerseniz, akıllı saatinizin ekranı sizin kıyafetinizle uyumlu hale gelebiliyor.  

Dünyanın ilk kavisli ekrana sahip akıllı saati olmasıyla dikkat çeken OPPO Watch 46mm, siyah ve parlak altın renk seçenekleriyle birlikte geliyor. 41mm OPPO Watch ise siyah ve pembe altın renk seçenekleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oppo Watch özellikleriyle kış sporlarında öne çıkıyor
İlginizi Çekebilir