Outriders Game Pass PC versiyonu geliyor

Murathan Özlü 19.10.2021 - 15:46
Geçtiğimiz Nisan ayında Outriders Game Pass'in Xbox versiyonuna eklenmişti. Qutriders'ın Game Pass PC versiyonu ise bugün Game Pass'e eklendi.

Çıktığı gün Xbox Game Pass'e Xbox için gelen Outriders Game Pass PC versiyonu bugün kütüphaneye eklendi. Geçtiğimiz ay Outriders'ın 3.5 milyon satışı aştığını öğrenmiştik. Oyun, PC kullanıcıları için Steam üzerinden satın alınılabiliyordu. Outriders'ın Game Pass PC versiyonu, Microsoft Store ve Steam versiyonları ile çarpraz oynama desteği ile gelecek. Oyun ayrıca an itibariyle Microsoft Store üzerinden satın alınılabilir ve oynanabilir durumda.

Outriders Game Pass PC için eklendi

Outriders çarpraz oynama desteği ile gelecek olsa da, eğer  oyunu Xbox'da oynadıysanız, Outriders'ın Microsoft Store üzerindeki versiyonu ile kaldığınız yerden devam edebileceksiniz ancak bu, oyunun Steam versiyonu için mümkün olmayacak.

Outriders Game Pass

Çıkışı dört gözle beklenen oyunlardan Back 4  Blood geçtiğimiz hafta piyasaya çıktığı gün Xbox Game Pass PC versiyonu ile de gelmişti. Halo Infinite ve Forza Horizon 5'de çıktıkları gün Game Pass sistemine eklenecekler.  Halo Infinite'ın (erteleme olmazsa) 8 Aralık 2021'de, Forza Horizon 5'in ise 5 Kasım 2021'de piyasaya çıkmaları bekleniyor.

Outriders Game Pass PC versiyonuna buradan ulaşabilir ve Game Pass Ultimate üyeliğiniz varsa oynayabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outriders Game Pass PC versiyonu geliyor
İlginizi Çekebilir