Overkill’s The Walking Dead'i geliştiren Starbreeze zor durumda

Ahmet Özçilingir 29.01.2019 - 17:01
Kovulan CEO'dan Starbreez'e suçlamalar

Overkill’s The Walking Dead'i geliştiren Starbreeze'de sular durulmuyor. Overkill’s The Walking Dead satışları oldukça kötü gitmiş, bu durum Starbreeze'i finansal açıdan zor durumda bırakan sürecin fitilini ateşlemişti. Oldukça kötü giden satışların ardından, Starbreeze'in CEO'su Bo Andersson, firmadan kovulmuştu.

Overkill’s The Walking Dead'i geliştiren Starbreeze'de sular durulmuyor

Starbreeze'in eski CEO'su Bo Andersson, kovulmasının ardından eski firmasını hedef alan bir yazı kalem aldı. Overkill’s The Walking Dead'in son 2-3 yıldır haftada 100 saaten fazla Starbreeze'de çalışmak zorunda kaldığını belirten Andersson tüm parasını kaybettiğini boşandığını söyleyerek Starbreeze'e yüklendi. Oyun basının yerden yere vurduğu, oyuncular tarafından da sevilmeyen Overkill’s The Walking Dead'in saadece 1 ile 1 buçuk yıllık bir geliştirilme sürecinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce mali müfettişler tarafından denetlenen Starbreeze oldukça kötü günler yaşıyor.   

Overkill’s The Walking Dead, özellikle yayınlanan ilk tanıtım videoları ile dikkat çekmişti. Karakter tanıtım videolarının kalitesi, Overkill’s The Walking Dead ile ilgili heyecanınartmasına neden olmuştu. Daha sonra ilk oynanış videolarının yayınlanması ile birlikte, heyecan yerini hayal kırıklığına bıraktı. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2019 01:07
oyun dünyası böyle işte saçma sapan hiçbir niteliği sıfatı olmayan Retro oyunlar bi bakarsın satış rekorları kırmış hiçbir mantığı olmayan sadece oynanışı zevkli geldiği için...sen her detayı düşünüp oyun yaparsın ufak bir optimizasyon sorunu hemen çöp diye bağırmaya başlarlar yinede hayata gülümse!
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2019 19:36
simdi bos yazdin bu oyun gercektrn yapamamislar sacma sapan bi oyun ne hikayesi belli ne ucu ne bucagi viz zirt bi oyun elindd mizrakla zombi kapisi kapatmami oyunun amaci en kotu dedin oyunlat hikayesi ve ilerleyisi guzel oyun oduklari icin bastalar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2019 19:20
Oyun 5 yıldır gelistiriliyordu. Bir sürü video cıktı E3 de demo oynatıldı. Nasıl 1.5 yıl anlamadım gitti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2019 17:09
Ne bekliyorlardi ki,1.5 sene de yaptik oh bomba mi para basacagiz mi olacakti,biraksinlar bu muhtesem trailer cop oyun kafasini...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overkill’s The Walking Dead'i geliştiren Starbreeze zor durumda
İlginizi Çekebilir