Overwatch 2'ye Yeni Bir Güncelleme Geldi

Taylan Bal 8.09.2023 - 14:55
Blizzard, popüler oyunu Overwatch 2 için taze bir güncelleme getirdi ve oyuncuları yeni bir oyun moduyla buluşturdu.

Blizzard, Overwatch 2'ye Hero Mastery adında bir oyun modunu entegre etti. Bu mod, en yeni güncellemeyle birlikte oyunculara sunuldu. Hero Mastery, oyuncuların belirli kahramanlarla görevleri başarıyla tamamlamalarını sağlayan bir mod. Overwatch 2'de bulunan kahramanların yeteneklerini daha derinlemesine keşfetmek ve bu modla belirtildiği üzere onlarda ustalaşmak isteyenler için ideal bir platform.

Overwatch 2, Hero Mastery Modunu Kucaklıyor

Aslen, Hero Mastery modunun Overwatch 2'nin dev Sezon 6 lansmanının bir öğesi olması planlanıyordu. Ancak Blizzard, bu modun lansmanını ertelemek zorunda kaldı. Bu, Sezon 6'nın içeriğin zayıf olduğu anlamına gelmiyor. Tam tersine, Overwatch 2'nin Sezon 6 güncellemesi, oyunun ilk piyasaya sürülmesinden bu yana aldığı en kapsamlı güncelleme oldu. Yeni Support karakteri Ilari, Flashpoint oyun modu ve oyunun ilk PvE hikaye görevleri bu güncellemeyle geldi.

Oyuncular, eğer hikaye tabanlı içerik arıyorlarsa, Hero Mastery modunu denemeliler. Bu mod, liderlik sıralamasıyla birlikte tek oyunculu bir deneyim sunuyor. Oyuncuların, Overwatch 2'deki tüm kahramanlar için üç farklı zorluk seviyesi arasından seçim yapabileceği ve her kahramanla maksimum beş yıldız kazanma hedefi bulunuyor. Şu an için Mercy, Reinhardt ve Tracer, bu modda kullanılabilir kahramanlar arasında.

Blizzard'dan Heyecan Verici İpuçları

Hero Mastery, Overwatch 2'nin Sezon 6'sındaki tek yenilik değil. Blizzard, yaklaşan Overwatch 2 Yıl Dönümü etkinliği hakkında bazı bilgiler de sızdırdı. 19 Eylül'den itibaren başlayacak olan Yıl Dönümü etkinliği, geçmişteki popüler Overwatch 2 modlarını sınırlı bir süreliğine geri getirecek.

Özellikle Battle for Olympus, Catch-A-Mari, Starwatch ve Mischief and Magic modlarının dönüşü büyük bir heyecanla bekleniyor. Ayrıca, oyuncuların Overwatch Kredileri kullanarak satın alabileceği bazı Efsanevi kostümler de etkinlik süresince mağazada yer alacak. Bu krediler, Yıl Dönümü etkinliği kapsamında sunulan özel görevlerle kazanılabilecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2023 17:09
30bin oyuncusu anca kalmıştır koskoca overwatchı ne hale getirdi blizzard
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2'ye Yeni Bir Güncelleme Geldi
İlginizi Çekebilir