Overwatch'ın kalıcı banları haftaya geliyor

Hakan Hervenik 22.09.2017 - 10:26
Jeff Kaplan Banhammer'ı eline aldı

Blizzard bugün yaptığı açıklamada, Overwatch'ın uzun süredir konuşulan yeni banlama sisteminin önümüzdeki hafta oyuna ekleneceğini belirtti. Yeni sistem ile üç veya daha fazla sezonda banlanan oyuncular, artık Competitive/Rekabetçi maçlara hiçbir şekilde katılamayacak. Overwatch'ın CM'i Josh Engen, yayınladığı yazıda " Sezonsal banlar ya da Rakabetçi banları hiçbir şekilde sıfırlanmayacak. Eğer hesabınız banlanırsa eski haline geri dönemez." dedi.

Overwatch'a kalıcı ban geliyor

" 27 Eylül, Çarşamba gününden itibaren üç veya daha fazla sezonsal ban alan oyuncular Rekabetçi maçlardan tamamen uzaklaştırılacak. Eğer Sezon 1 Sezon 2 ve Sezon 3'e ait banınız varsa, Çarşamba gününden itibaren Rekabetçi oyunlara giremeyeceksiniz." Uyarının içerisinde sezonsal banlar hakkında da uyarılar bulunuyor. "Tekrarlanan erken ayrılmalar ve AFK yüzünden oyundan atılmalar ilerideki rekabetçi maçlar için yasaklar getirecek. Eğer oyuncu bu hareketleri tekrarlarsa da sezonsal ban alacak."

Overwatch'ın özellikle son zamanlarda kötü oyuncu kitlesine sahip olduğunu biliyoruz. Blizzard geçtiğimzi aylarda raporlama sistemini değiştirmişti ama görünüşe bakılırsa pek işe yaramamış. Son olarak ekleme yapan Jeff Kaplan, "Oyun içerisindeki disiplini arttırmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2017 15:20
ben bile 11 gün mute banı yedim oda afk kalıp oyunu satan hıyara fking noob dedigim için 3 kişi reportlamış yani ortalama 3-4 kişi reportlarsa direk ban yiyon Mute tabiki diğer ban çeşitlerini bilmiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'ın kalıcı banları haftaya geliyor
İlginizi Çekebilir