Hanzo Overwatch'ın son güncellemesi ile birlikte gücüne güç kattı

Ahmet Özçilingir 4.05.2018 - 14:11
Hanzo artık daha bir güçlü

Overwatch için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan güncelleme Pc, PlayStation4 ve Xbox One'da kullanılabilir durumda. Yeni güncelleme ile birlikte oyuncuların bir takım değişikliklere de hazır olması gerekiyor. Bu değişikliklerden biri de Hanzo karakterinde yaşanacak.

Overwatch'ın yeni güncellemesi neleri değiştiriyor

3 mayıs itibari ile yayınlanan güncelleme notlarına göz attığımızda, oyuna yeni bir eskort görevi haritası eklendiğini görebiliyoruz. Yeni harita Rialto, son güncelleme ile birlikte oyuna ekleniyor. Kanalların ortasına kurulmuş olan Rialto şehri, harita videosuna haberimizin altından göz atabilirsiniz. Bu yeni harita dışında, Brigitte, Genji ve Hanzo, Junkart, Lucio, Tracer karakterlerinin özelliklerinde de bir takım değişikliklere gidildi. Genji karakterinin hitbox'u daraltıldı. Hanzo karakterinde ise daha çok iyileştirmeler yapıldığını görebiliyoruz. Hanzo'nun  storm bow hızı 85'ten 100'e çıkartıldı. Hanzo'nun oldukça etkili bir şekilde kullandığı yayında da bir çok iyileştirmeye gidildi. Yeniden doldurma hızında iyileştirmeler yapıldı. Hanzo'ya aynı zamanda yeni özellikler de eklendi. Gelen güncelleme ile birlikte Hanzo havadayken zıplama tuşuna basıldığında, yatay bir şekilde zıplayabilecek. Oyuna gelen bu güncellemeler ile birlikte bakalım dengelerde bir değişiklik olacak mı. Güncelleme notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 11:01
Eskidenn ne güzell e skilimiz vardı (hanzo mainim bu arada ) dibimize gelen düşmanı "scetah" die alıoduk şimdi herife taramalı tüfek özelliği verdiler sniper olarak hanzoya iyi bi özellik ama yakın mesafede çatışmanız gerekirse boku yiyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2018 15:01
hanzoyu dahada broke yaptılar 6 sn 75 75 dmg vuruyor headshot 200 hp lilere tek atıyor ultisi 800 filan dmg vuruyor widowmakerin sucu neydi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'ın son güncellemesi Hanzo'ya yeni özellikler kazandırdı
İlginizi Çekebilir